Dintotdeauna femeile și-au dorit un păr frumos și de aceea au recurs la multe stratageme sau trucuri pentru ca podoaba lor capilară să fie pur și simplu perfectă.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în zilele noastre, cu deosebirea că acum avem la dispoziție mult mai multe tratamente, produse de îngrijire sau de stylish care ne îndeplinesc dorința mult mai repede.

Vopseaua de păr, printre preferate

Din dorința de a mai masca oarecum firele albe, sau poate pur și simplu pentru a încerca și altceva, nu puține sunt femeile care apelează la vopseaua de păr. Cu toate acestea, deși avem parte de o ofertă generoasă prin magazine, nu toate produsele sunt de bună calitate.

De aceea, pentru a obține efectul dorit, specialiștii recomandă ca alegerea vopselei de păr să se facă alegând doar ce este mai bun, iar o soluție este și o vopsea fără amoniac Wella.

Avantajele unei vopsele fără amoniac

Există numeroase avantaje de care te poți bucura atunci când folosești o vopsea fără amoniac. Aceasta este recunoscută pentru faptul că neutralizează pigmenții de culoare, activează peroxidul și astfel obții o culoare frumoasă.

Chiar și în cazurile speciale, când îți dorești să obții nuanțe ieșite din tipare, cum ar fi un blond luminos, este o alegere perfectă, iar recomandarea specialiștilor în acest caz este Vopsea fără amoniac Wella Professionals Color Touch 10/6. Dar, hai să descoperim avantajele acestei vopsele fără amoniac.

Perfectă dacă nu vrei o schimbare radical

Este pentru prima dată când te vopsești, sau nu îți dorești o schimbare radical? Atunci acest tip de vopsea este perfect pentru tine, deoarece schimbă nuanța părului cu maximum două tonuri.

De asemenea, se pare că poate fi folosită și de femeile însărcinate, dar cel mai bine este să discuți cu medicul tău despre acest aspect.

Strălucire naturală

Amoniacul conținut de vopselele de păr obișnuite poate cauza iritație sau disconfort la nivelul scalpului. Mai mult, unele femei s-au plâns și de arsuri.

Din fericire, acest neajuns nu se întâlnește atunci când folosești o vopsea de păr fără amoniac, una care nu provoacă niciun fel de reacții adverse. Dimpotrivă, ai parte de o strălucire naturală a firului de păr, chiar și un plus de rezistență.

Un scalp curat

Dacă suferi de alergie sau sensibilitate la amoniacul conținut de vopseaua de păr, atunci cea care nu îl are printre ingrediente se dovedește a fi alegerea potrivită pentru tine.

Cu ajutorul acesteia fixarea pigmentului de culoare este realizată mult mai bine, ai parte de un scalp curat și sănător, iar firul de păr va fi chiar mai rezistent.

Nu miroase urât

Mirosul specific al amoniacului poate duce la unele neplăceri, precum iritații ale căilor respiratorii sau ale sinusurilor. De asemenea, multe femei s-au plâns chiar de dureri de cap sau de gât.

Și atunci, de ce să nu previi aceste neplăceri, în mod simplu, renunțând la vopseaua clasică și optând în schimb pentru cea fără amoniac. Acestea au o aromă discretă, chiar plăcută, care nu îți va crea niciun fel de disconfort.