Barca nu poate fi un stil de viata pentru toata lumea, dar pentru tine poate fi. O barca poate sa fie investitia potrivita pentru tine, de aceea este o varianta buna sa obtii un permis barca cu vele.

Plimbarea cu barca este o modalitate foarte buna de a iesi pe apa si sa te distrezi. Exista multe motive pentru a detine o barca, iar aceasta lista are cateva dintre motive.

Recreere

Detinerea unei barci este o modalitate excelenta de a-ti petrece timpul. Poti naviga in jurul lacului, poti ajunge la un restaurant pe malul marii sau poti pescui. S-ar putea chiar sa incepi sa planifici vacante in locuri noi, unde sa iti poti transporta barca.

Detinerea unei barci cu vele poate fi o experienta unica, oferindu-ti posibilitatea de a naviga in mod traditional, fara a depinde de combustibil sau de un motor. Navigarea cu o barca cu vele poate fi o activitate relaxanta, care iti permite sa te bucuri de peisaje naturale si de soare, in timp ce iti antrenezi abilitatile de navigare.

Distreaza prietenii si familia

Barcile cu vele ofera atat de multe modalitati distractive de a te conecta cu prietenii si familia. Veti putea vasli impreuna si va veti putea distra pe apa. Puteti inventa si adapta tot felul de jocuri distractive si activitati.

In plus, navigatia cu barca cu vele poate fi o activitate excelenta pentru a te mentine in forma si a-ti imbunatati abilitatile de coordonare si echilibru.

Experiente noi

Poti lua pranzul sau cina pe barca. Poti aduce cu tine fructe de mare, cum ar fi homar, peste si creveti; sandvisuri si fructe; si bauturi cum ar fi ceai cu gheata sau cocktail-uri. Exista, de asemenea, punti care iti ofera o vedere perfecta asupra apei, care sunt perfecte pentru pescuitul de dimineata sau de dupa-amiaza.

De asemenea, poti opta pentru un tur ghidat al zonei, care te va duce prin cele mai frumoase locuri din zona lacului sau a raului, unde poti vedea diverse specii de animale si plante, precum si oportunitati de a face poze sau de a face o baie in apa limpede.

Intalnesti oameni noi

Oamenii care iubesc apa si isi petrec viata navigand sau inotand sunt cei mai aventurosi. Ei stiu cum sa se distreze si sa aiba cele mai inspirate idei. Fotografierea barelor de nisip si navigarea pana la docurile din apropiere este o modalitate excelenta de a petrece o zi. Croaziera sau plimbarea cu barca cu prietenii este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a te distra.

De asemenea, oamenii care iubesc apa pot alege sa se angajeze in activitati precum sporturile nautice, cum ar fi schiul acvatic, sau pot inchiria echipamente precum canoe sau caiace pentru a explora zonele mai putin accesibile ale lacului sau raului. Pentru cei care doresc o experienta mai relaxanta, plaja sau inotul sunt alte optiuni populare. Indiferent de preferintele tale, exista o varietate de activitati si experiente pentru a te distra pe apa.

Ce spun navigatorii despre Marea Arabiei?

Marea Arabiei (Marea Verde, Marea Omanei numita si Marea Persana si Marea Indo-Araba) este inconjurata de plaje: somaleza, araba, persana, langa Bank of India. Marea Arabiei este situata in partea de nord-vest a Oceanului Indian, intre subcontinentul arab si cel indian. Marea Arabiei spala tarmurile din Oman, Emiratele Arabe Unite, Djibouti, Yemen, Iran si Teritoriul Federal Lakshadweep, India si Pakistan. Este una dintre cele mai adanci mari ale lumii, cu o adancime maxima de peste 5 kilometri. Industria pescuitului este foarte dezvoltata in Marea Arabiei. Aici sunt capturate cantitati mari de macrou, sardine, ton si marlin. Aici se extrag si creveti si homari.

Spre vest se intinde sub numele de Golful Aden deasupra intrarii in Bab-el-Mandeb, care leaga Marea Rosie si se intinde adanc in Coasta Golfului Adalsky Tadzhurskim. In nord-vestul indepartat, unde este numit si Bar-Oman, Oman sau marea – nume, extinzandu-se la toata marea – leaga Arabia si Iranul de Golful Persic, iar in partea de nord-est Golful Cambay si Kachsky, intre care se intinde peninsula Gudzheratsky.

Clima Marii Arabiei este calda si musonica. Un impact semnificativ asupra climei Marii Arabiei il are subcontinentul indian. Temperatura medie a aerului este de +22 … 28 de grade si nu depinde de anotimp. Temperatura nu scade sub 20 de grade. Temperatura apei marii este de 22 pana la 28 de grade. Salinitatea apei este de 35,8-36,5%. Clima vara este mai umeda. Taifunurile sunt frecvente in Marea Arabiei. Sunt mai multe insule. Cele mai mari insule sunt: ​​Socotra si Laccadive .

Insula Masire(Oman) este interesant din cauza numarului mare de testoase marine care depun oua pe plajele cu nisip vara. Vino pe insula windsurferilor si zmeelor. Partea de vest a insulei include corali si locuri excelente pentru scufundari. Sultanatul Oman intentioneaza sa construiasca un pod de 40 de kilometri care sa leaga continentul cu melcul insulei.