Înainte de a achiziționa o turbosuflantă, mulți șoferi se gândesc de ce vechea componentă s-a defectat și ce produs să aleagă de data aceasta.

Această întrebare, de fapt, nu este ușoară, deoarece funcționarea unei turbosuflante depinde în mod semnificativ de diferiți parametri ai motorului, care trebuie să fie ghidați la alegere. Poți găsi o turbosuflantă second hand România la Autonik.ro.

Vinde turbosuflante recondiționate și noi, așa că aici poți găsi cu siguranță opțiunea potrivită pentru tine la un cost accesibil. Acum a devenit mult mai ușor să obții o turbosuflantă care să se potrivească pe deplin cu mașina tale și la un preț care să se potrivească cu bugetul tău.

Turbosuflante second hand România la cele mai bune prețuri

La autonik.ro prețul unei turbosuflante poate varia, în funcție de produs, care poate fi second hand sau nou. Acest indicator este influențat de mulți factori diferiți. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că pentru o turbosuflantă nu ar trebui să încerci să economisești prea mult.

O piesă de înaltă calitate va crește semnificativ performanța și calitatea motorului mașinii. Prin urmare, cea mai bună soluție ar fi achiziționarea unui astfel de produs de la autonik.ro, care vinde turbosuflante second hand de mulți ani.

Se știe că turbosuflanta crește performanța mașinii și a fost folosit de mult timp în acest scop. Mașinile sport și alte vehicule cu multă putere, în special, nu s-ar putea descurca fără o turbosuflantă.

Turbosuflanta are și astăzi această funcție, dar condițiile generale s-au schimbat. Astăzi, turbosuflantele sunt utilizate pentru a reduce dimensiunea blocului motor, menținând în același timp aceeași putere. Această măsură și secțiunile transversale mai mici reduc greutatea și economisesc combustibilul.

Autonik.ro oferă o gamă largă de turbosuflante second hand, noi și recondiționate.

Autonik.ro îți oferă turbosuflante second hand la prețuri accesibile și ar trebui să iei în considerare câteva lucruri de bază atunci când alegi. În general turbosuflantele noi sunt foarte scumpe.

Cumpărarea unei turbosuflante second hand este o alternative ieftină, adică a unui produs folosit și recondiționat. La autonik.ro vei primi piesa așa cum a fost proiectată de producător. Prin urmare, autonik.ro nu numai că îți oferă piese de calitate, ci îți oferă și service.

Din ce sunt compuse turbosuflantele?

Turbosuflantele constau din două componente principale, care la rândul lor sunt împărțite în mai multe componente. Componentele principale sunt turbina și compresorul.

Ambele părți sunt conectate între ele printr-un arbore. Există, de asemenea, un răcitor de aer care alimentează o parte din gazele de eșapament în turbo. În termeni simpli, o turbosuflantă crește presiunea în sistemul de admisie. Acest lucru asigură că în cilindri este transportat mai mult aer.

Pentru a încărca turbosuflanta, unele dintre gazele de eșapament produse în timpul arderii combustibilului sunt alimentate în turbo-încărcător. Costul unei turbosuflante second hand variază foarte mult.

Diferențele nu sunt întotdeauna de înțeles. Prin urmare, este recomandabil să compari prețurile și atelierele înainte de a decide asupra firmei autonik.ro. În funcție de model sau motor, prețurile pentru o turbosuflantă second hand sunt în general foarte accesibile. În plus, există costurile de instalare în atelierul mecanic Autonik.ro.