Cartoon Craft

Cartoon Craft este ceea ce ai obtine daca amesteci WarCraft 2 si stilul de desen al Carbot Animations. Tema clasica Orcs vs Humans a fost condimentata cu adaugarea de zombi pentru un plus de distractie.

Desigur, jocul nu se ia foarte in serios si are o cantitate buna de umor presarata. In ceea ce priveste jocul, este exact ceea ce v-ati astepta: faceti unitati, colectati resurse, construiti-va baza, faceti mai multe unitati, ucideti-va inamicii. Pentru acest joc recomandam acumulator original Samsung.

Expanse

Dupa cum sugereaza si numele, actiunea din Expanse are loc pe o alta planeta. Grafica jocului este o intoarcere la StarCraft original, la fel si sentimentul general al jocului. Totusi, nu va asteptati la acelasi nivel de profunzime si diversitate.

Exista trei factiuni diferite din care sa alegeti, dar in acest joc, toate sunt umane si, prin urmare, arata aproape la fel. Nu este cel mai captivant sau mai rapid joc, dar daca cauti ceva traditional, Expanse va lovi corzile potrivite de nostalgie, asta este sigur!

Bad North: Jotunn Edition

Bad North este un joc simplu in concept, dar te poate atrage cu usurinta prin imaginile sale cool si jocul distractiv. Misiunea ta este sa-ti protejezi micuta insula de invadarea vikingilor, folosind aspectul si caracteristicile terenului pentru a-ti organiza unitatile in cel mai eficient mod posibil. Insulele sunt generate procedural, ceea ce inseamna practic ca exista un numar nelimitat de ele, deoarece jocul creeaza una pentru tine in cadrul unor parametri predeterminati.

Asta sporeste destul de mult rejucabilitatea jocului. Comenzile sunt intuitive si usor de inteles, astfel incat veti putea juca fara efort ore intregi.

Command and conquer: Rivals

Command and Conquer este una dintre cele mai populare francize de strategie in timp real din lume, iar Rivals este o intorsatura unica a gameplay-ului tipic, care este conceput special pentru mobil. Indeparteaza o multime de elemente, cum ar fi explorarea hartii si extinderea bazelor, concentrandu-se in schimb doar pe batalii.

Esti plasat intr-o arena mica, unde te lupti impotriva unui alt jucator pentru controlul a trei puncte cheie. Daca unitatile tale domina peste cel putin doua dintre ele, baza adversarului tau va fi in distrusa. Microgestionarea unitatilor si alegerea gamei potrivite de unitati la momentul potrivit este ceea ce conteaza cel mai mult in Rivals. Rundele sunt rapide, perfecte pentru a umple cateva minute din timpul tau liber

Mushroom Wars 2

In sfarsit, un joc care nu include tancuri si alte masini grele. Mushroom Wars 2 se refera la strategia ta macro, mai degraba decat la controlul unitatilor individuale. Indrumati-va legiunile de razboinici ciuperci sa preia incet toate obiectivele de pe harta si castigul este al tau. Este mai usor de spus decat de facut, totusi.

Adversarul tau ar putea fi el insusi un jucator bun si incearca sa execute o miscare strategica pe care nu o vei vedea niciodata. De fapt, o vei vedea venind, dar ar putea fi prea tarziu pentru a o contracara.

Mushroom Wars 2 are un design rece si unic si este un joc distractiv, care te va prinde ore intregi.