Smartphone-urile au evoluat foarte mult in ultimii ani. Dar una dintre caracteristicile de baza pe care telefoanele le-au oferit de mult timp este posibilitatea de a schimba tonul de apel sau tonul notificarii.

Optiunile sunt mult mai diverse pe platforma Android atat pe telefoane Huawei sau Samsung, cat si pe telefoanele unor producatori care nu se bucura de un asa mare succes, ceea ce poate face uneori lucruri destul de confuze pentru utilizatori.

Desi este distractiv sa creezi tonuri de apel, iti recomandam cu incredere sa descarci melodii din surse online cunoscute. In ciuda tuturor caracteristicilor de securitate incorporate cu versiuni mai noi de Android, s-a dovedit ca unele programe malware sunt imune la ele.

Acesta este motivul pentru care am decis sa vorbim despre unele dintre cele mai bune aplicatii pentru crearea de tonuri de apel disponibile pentru platforma Android.

Majoritatea acestor aplicatii pot fi descarcate gratuit, dar poate sunt vin cu diferite reclame la pachet, si / sau ofera achizitii in aplicatie pentru functii suplimentare. Asadar, sa aruncam o privire mai atenta la unele dintre cele mai bune aplicatii de sonerie disponibile in Play Store astazi.

  1. ZEDGE

Zedge este fara indoiala, una dintre cele mai bune aplicatii de ton de apel pentru Android, oferind in acelasi timp media, precum si imagini de fundal. Biblioteca pe care o detine Zedge este greu de asortat cu orice alta aplicatie, ceea ce se datoreaza si faptului ca aplicatia este de foarte mult timp.

Daca exista un ton de apel pe care nu il puteti gasi pe Zedge, este putin probabil sa il gasiti in alta parte.

Zedge are de asemenea o selectie foarte sanatoasa de imagini de fundal live din care sa va alegeti, permitandu-va astfel sa va personalizati intregul telefon folosind o singura aplicatie.

Zedge a suferit modificari majore la nivelul UI in ultimii ani, tema intunecata fiind inca intacta. Zedge are de asemenea, o vasta colectie de creatori care realizeaza imagini de fundal si tonuri de apel noi pentru utilizatorii Zedge.

De asemenea, utilizatorii pot personaliza imagini de fundal adaugand autocolante la desenele lor, adaugand astfel aspectul de personalizare. Combinatia tuturor acestor caracteristici face ca acest lucru sa fie incercat.

Cele mai multe dintre caracteristicile de baza ale Zedge sunt gratuite pentru a fi descarcate, dar producatorii ofera si o versiune premium printr-o achizitie in aplicatie. Aplicatia are de asemenea, o moneda incorporata cunoscuta sub numele de Credite Zedge, care poate fi folosita pentru a debloca functii.

  1. MP3 Cutter and Ringtone Maker

Aceasta este o aplicatie versatila audio / MP3 care va ofera mai multa libertate in ceea ce priveste tonul de apel pe care il alegeti. Daca aveti un fisier audio personalizat care are nevoie de taiere, puteti face toate acestea in cadrul aplicatiei.

Dupa ce ati decupat portiunea preferata din melodie, puteti alege sa o setati ca ton de contact implicit sau personalizat chiar in aplicatie.

Producatorii de aplicatii mentioneaza ca accepta formate precum MP3, WAV, AAC, AMR, FLAC si altele, astfel incat clientii nu ar trebui sa se confrunte cu probleme in ceea ce priveste formatele audio incompatibile.

Aplicatia este dotata si cu o functie de inregistrare care va permite sa inregistrati un eveniment live pentru a-l seta ca ton de apel personalizat.

Deoarece puteti denumi si fisierele, cautarea printr-o lista mare de tonuri de apel devine mult mai usoara. MP3 Cutter se poate descarca gratuit pe Play Store si vine cu reclame. Nu are achizitii in aplicatie. Aplicatia va functiona cu versiunile Android 4.0 si versiuni ulterioare.

  1. Pop Music Ringtones

Acesta este pentru iubitorii de muzica pop, asa cum probabil ati ghicit. Vine cu o selectie larga de tonuri de apel apartin aproape tuturor genurilor la care va puteti gandi, accentul fiind pus pe muzica pop. Mai mult, continutul este actualizat in fiecare saptamana, astfel incat utilizatorii pot fi asigurati ca vor gasi continut proaspat periodic.

Dezvoltatorii mentioneaza ca exista aproximativ 10.000 de tonuri de apel din care sa aleaga, desi numarul este probabil mult mai mare, cu mai multe tonuri adaugate in fiecare saptamana.

Aplicatia ofera de asemenea, o caracteristica de cautare, care va permite sa gasiti exact ceea ce cautati. Aceasta aplicatie de ton de apel nu serveste ca un dispozitiv de taiere MP3 sau audio, asa ca va limitati sa utilizati doar melodiile disponibile in biblioteca.

Interfata de utilizator este bine proiectata cu toate caracteristicile cruciale usor de accesat de pe orice ecran. Aceasta aplicatie este gratuita si o puteti descarca din Play Store, dar vine cu reclame.

Acestea sunt asadar 3 exemple de aplicatii pentru tonurile de apel pe care le puteti instala pe telefoanele dvs. Android, indiferent ca folositi telefoane Huawei, Samsung sau ale altor branduri.