Spatiile in care locuim spun ceva despre personalitatea noastra, despre modul in care ne raportam la lume si la frumusetile inconjuratoare. Accesorizarea incaperilor din propria locuinta devine o preocupare constanta pentru cei care doresc sa surprinda pe pereti momente importante din viata, colaje cu imagini motivationale sau chiar copii dupa anumite opere de arta. Fie ca vorbim despre living, camera copilului sau propriul dormitor, completarea cromatica a unui perete se poate realiza armonios cu ajutorul unor tablouri personalizate.

Si dumneavoastra doriti sa oferiti camerelor un plus de culoare? Ramaneti alaturi de noi pentru a descoperi principalele caracteristici ale unor tablouri canvas personalizabile, o solutie estetica la care apeleaza un numar tot mai mare de clienti. Calitatea superioara a panzei si chenarul din lemn atent prelucrat manual sunt de fiecare data optiunile de detaliu pe care clientii le apreciaza cel mai mult.

Ce este un tablou canvas personalizabil?

Usoare, cu o claritate ridicata a imaginilor portretizate, cu rame potrivite care sa reliefeze frumusetea continuturilor, tablourile canvas sunt din ce in ce mai cautate de catre clienti atat ornamentarea locuintelor cat si a localurilor din diverse industrii. Putand fi personalizate dupa creativitatea autorului, aceste tablouri prezinta o panza de calitate superioara care reda in profunzime cele mai mici detalii pe care o imagine le exprima. Pasii pentru configurarea online a unui astfel de tablou sunt extrem de usor de realizat. Alegi o fotografie/un colaj sau un citat care iti place, dimensionezi tabloul (in functie de caracteristicile incaperii), alegi tipurile de finisaje si ambalajul potrivit (poate fi chiar impachetat cu hartie pentru cadou).

Nu trebuie sa iti faci griji de rezolutia imaginii! Specialistii de la departamentul tehnic vor face toate ajustarile de care este nevoie pentru un produs final de colectie. Daca rezolutia imaginii nu corespunde cu dimensiunea tabloului, vei fi contactat pentru interventii sau modificari suplimentare. Totul este generat cu acceptul clientului si in functie de preferintele acestuia. Prin urmare, tu doar trebuie sa te bucuri de un produs finit excelent, care iti va accesoriza armonios spatiul.

Definitia sustenabilitatii in realizarea unor tablouri personalizate

Cine a spus ca arta nu poate veni in completarea eforturilor pentru o natura mai curata? Ei bine, un avantaj suprem asociat acestor tipuri de produse il reprezinta minimizarea impactului negativ asupra naturii. Cum? Lemnul utilizat pentru sasiu, prelucrarea manuala a acestui dar si rezistenta sporita a culorilor sunt intr-o relatie de complementaritate cu ceea ce inseamna o natura mai putin poluata. Demersurile internationale si reglementarile din domeniu impulsioneaza un numar tot mai mare de firme pentru a respecta natura, chiar daca eforturile de productie sunt net mai ridicate. In acest mod clientii se bucura de un produs calitativ, usor de amplasat si mai ales, expresiv.

Configurarea simpla a unor tablouri personalizate trebuie sa fie asociata cu dimensiunile spatiilor de referinta. Alegeti cu mare atentie marimea tablourilor si mai ales, cromatica acestora pentru a putea crea un tot unitar. Mediul online va pune la dispozitie o paleta larga de sfaturi venite din partea specialistilor pentru a genera un spatiu elegant, modern si cu o tusa personala proeminenta.