Potrivit unui sondaj, principalul motiv pentru care oamenii vor sa decoreze dormitorul cu banda LED  este acela de a crea un spatiu relaxant, cald si romantic.

Iluminatul dormitorului nu numai ca ofera o sursa slaba de lumina pentru a te ajuta sa adormi pasnic, ci si pentru a atenua oboseala din munca intensa si viata privata si pentru a crea un mediu relaxat de acasa. In aceasta situatie, benzile LED pot fi o alegere buna.

Daca ai o preferinta pentru designul modern, atunci cel mai bine este sa incepi cu idei cu benzi LED pentru dormitorul tau. Cu iluminarea perfecta a dormitorului, iti poti reflecta stilul personal si poti gasi in continuare o solutie foarte practica pentru fiecare buget. Nu numai ca este mai ieftin, dar este si o alternativa mai functionala la becurile standard.

Iata cateva idei pentru benzi LED in dormitor. Aceste idei ar trebui sa te ajute sa iti faci dormitorul mai confortabil.

Cele mai bune 5 idei pentru benzi LED in dormitor

·       Pe peretele din podea din spatele patului

Exista numeroase modalitati de abordare a benzilor LED. In primul rand, se recomanda sa atasezi benzile LED pe peretele din spatele tabliei patului. Ascunsa in spatele tabliei, lumina refractata face partea superioara a patului mai tridimensionala si confera dormitorului o atmosfera calda si romantica.

·       Sub pat

Asaza o banda LED sub pat intr-un cerc. Deci nu trebuie sa aprinzi lumina principala noaptea. Banda LED poate promova somnul si chiar reduce iritarea ochilor atunci cand stai in pat si te joci cu telefonul mobil. Daca trebuie sa te ridici noaptea, poti aprinde lumina cu LED – nu iti orbeste ochii si nu iti deranjeaza somnul. Benzi LED sub pat pot crea, de asemenea, o atmosfera calda si romantica, ceea ce este deosebit de important pentru relatia ta.

·       Pe tavan

Instalarea benzilor LED pe tavan este, de asemenea, o idee foarte obisnuita si excelenta. Luminile de tavan pot fi ascunse in asa fel incat sursa de lumina sa ilumineze tavanul indirect prin reflectie si astfel sa slabeasca o camera cu aspect opresiv cauzata de tavanul intunecat. Combinatia de lumina si intuneric poate imbunatati aspectul dormitorului.

·       In spatele televizorului

Te uiti la televizor in dormitor? Daca da, poti pune benzi LED in spatele televizorului. Acest lucru iti ofera suficienta lumina cand te uiti la televizor noaptea, pentru a nu-ti irita ochii.

·       In jurul mobilierului

In afara de cele 4 metode descrise mai sus, poti decora si in jurul mobilierului cu benzi LED. Daca ai o masa de toaleta in dormitor, poti atasa benzile cu LED-uri in spatele sau in fata oglinzii, astfel incat sa poata fi folosite atat pentru iluminat, cat si ca lumina suplimentara pentru fotografii.

Dupa ce ai aflat cele mai populare idei de benzi de lumina cu LED-uri in dormitor si principalele caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi corpurile de iluminat pentru dormitor, indreapta-ti atentia spre Webled.ro, care ofera o varietate de benzi LED .

Gandeste-te care benzi LED sunt cele mai bune pentru dormitorul tau si daca acestea se vor potrivi sau nu in casa ta.