Dragostea de sine trebuie sa fie cel mai puternic sentiment pe care il resimti in momentul in care te uiti la prorpia ta reflexie in oglinda. Totusi, aceasta nu trebuie sa aiba legatura in totalitate cu aspectul fizic, ci si cu aspectele ce tin de personalitatea ta, precum si inteligenta sau umor. Indiferent daca esti introvertit sau extrovertit, trebuie sa iti iubesti fiecare caracteristica a personalitatii tale. Cu toate acestea, poate fi extrem de dificil sa ajungi la un astfel de nivel al dragostei de sine.

In cazul in care pesimismul te cuprinde si nu observi nicio calitate la propria ta persoana, inseamna ca vei avea nevoie de ajutor pentru a trece peste aceste mici obstacole din viata ta. Cea mai buna solutie este de a apela la uleiurile esentiale de la Diana Gubas. Cu siguranta vei primi tot ajutorul de care vei avea nevoie, astfel incat sa te poti iubi la fel ca inainte. Ai nevoie doar de uleiurile potrivite si pe site-ul Dianei Gubas vei reusi cu siguranta sa le gasesti pe cele de care ai nevoie. 

  • Cunoasterea de sine

Pentru a te cunoaste cu adevarat va trebui sa incepi sa meditezi. Doar in starea atinsa in timpul meditatiei vei putea descoperi lucrurile pe care le adori sau care te sperie la tine. In acest mod vei putea constientiza ce va trebui sa schimbi la persoana ta sau faptul ca esti perfect, iar factorii exteriori te-au determinat sa incetezi sa te mai iubesti.

Dupa fiecare sesiunie de meditatie poti nota ce ai mai aflat despre tine. In anumite cazuri chiar poti crea o lista cu ceea ce adori sau ceea ce detesti la persoana ta. Daca lista cu puncte contra este mult prea lunga, incearca sa schimbi lucrurile care nu iti plac. Pentru meditatie iti recomandam uleiul cu parfum floral, indiferent de natura lui – poti opta pentru iasomie, lavanda si alte astfel de uleiuri cu parfum care sa te ajute sa te deconectezi.

  • Relaxarea

Petrecat timp singur cu tine, vei putea ajunge sa te iubesti mult mai mult. Astfel, dupa fiecare zi lunga la birou, este indicat sa te relaxezi si sa iti acorzi atentia de care ai nevoie. Poti satisface toate aceste necesitati printr-o baie lunga cu spuma, sesiuni de SPA, sau chiar yoga si sport.  Pentru relaxare iti recomandam uleiurile esentiale care te pot trimite la somn.

Pentru a amplifica efectul benefic al acestor sedinte, mai multe persoane aleg sa utilizeze si uleiurile esentiale. Uleiul este turnat intr-un infuzator, care va fi activat in momentul in care iti incepi activitatea. De altfel, in functie de preferintele proprii, vei putea utiliza infuzatorul chiar si dupa terminarea activitatilor, prelungind astfel starea de calm.

  • Stilul de viata

In anumite cazuri stilul de viata joaca un rol important in intregul proces de autocunoastere, dar si de autoactualizare si iubire de sine. Alimentatia este mult mai importanta decat ai crede. Asadar, in momentul in care pornesti in lunga ta calatorie spre autocunoastere, incearca sa abordezi un stil de viata sanatos:

  • Alege mancare bogata in fibre, vitamine, minerale si nutrienti
  • Consuma multe lichide (apa, sucuri naturale sau supe)
  • Fa sport de mai multe ori pe saptamana