Sezonul estival este cel in care toata lumea are nevoie de o schimbare. O tunsoare noua, o alta culoare, un nou stil al manichiurii sau aranjatul barbii in alt fel sunt doar cateva dintre cele mai frecvente schimbari. Atat doamnele, cat si domnii sunt dornici de a veni cu ceva nou. Schimba-ti coafura printr-o simpla programare online!

Daca pana acum inca ai folosit telefonul pentru a suna sa te programezi la salon, poti renunta la acest obicei. Platforma stailer.ro vine in ajutorul tau pentru economisirea timpului. Aceasta include cele mai bune saloane de infrumusetare din Timisoara, Iasi, Oradea, Bucuresti si Cluj Napoca. Vei descoperi saloane si stilisti cu noi tehnici de infrumusetare. Lasa totul in seama profesionistilor!

Vopsirea parului este un proces pe care trebuie sa il aplice doar specialistii. Atunci cand te vopsesti acasa, culoarea nu va iesi la fel de bine ca si la salon. Solutiile trebuie aplicate in mod corect si tehnicile folosite vor reda culoarea potrivita parului tau. Poti opta pentru vopsit la salon MM Boutique in Bucuresti, acolo unde vei avea parte de rasfat total.

Schimbarea culorii parului sau o tunsoare diferita pot fi obtinute doar la salon. In cazul in care nu ai un salon preferat sau esti in cautarea unuia, acceseaza stailer.ro. Pe site vei gasi cele mai bune saloane si stilisti din zona ta, la care te poti programa din confortul propriei case.

Schimba-ti coafura printr-o simpla programare online! Vei putea citi parerile altor clienti despre serviciile unui salon si compara preturile, astfel incat sa alegi ce e mai bun pentru tine. In acest articol informatii extra despre cum functioneaza platforma Stailer.

Ideal pentru fiecare dintre noi este sa gasim o solutie rapida la toate problemele noastre. Acelasi lucru se intampla si cand utilizezi site-ul stailer.ro. Prima pagina este destinata programarilor, iar in cazul in care nu reusesti sa faci una, te poti folosi de resursele de pe site. Ai un ghid video care te invata pas cu pas cum sa te programezi, urmat de o sectiune de intrebari frecvente.

Platforma este foarte usor de folosit si se pot programa atat doamnele, cat si domnii. In functie de genul tau si serviciile de care ai nevoie se va genera o lista cu toate saloanele disponibile. In doar cateva minute vei putea sa te programezi, fiind instiintat printr-un mesaj pe telefon. La numarul de telefon pe care l-ai introdus vei primi un mesaj ce contine detaliile despre programare si un link de unde o poti anula.

Nu iti face griji in legatura cu costurile platite! Stailer este un site gratuit, menit sa ajute clientii si saloanele sa se bucure de servicii si persoane noi. Programarile si timpul petrecut pe site sunt complet gratuite. Poti reveni in fiecare zi si cauta saloane noi la care sa te programezi.

Schimba-ti coafura printr-o simpla programare online! Stailer este platforma potrivita pentru specialistii din hair & beauty si clientii lor. Descopera noi centre de infrumusetare din zona ta!