Atunci cand auzim de instanta de judecata si de termeni asemanatori, ne gandim instant la ceva negativ, grav, care conduce in cele mai multe cazuri la inchisoare sau ceva la fel de sumbru.

Nu este insa de fiecare data cazul, existand numeroase aspecte pentru care se poate ajunge in fata unei instante de judecata astfel incat aceasta detine capacitatea de a decide in mod legal si definitiv un rezultat, in favoarea uneia dintre partile aflate in conflict sau chiar in favoarea tuturor celor implicate.

Cele mai grave pot fi considerate cazurile ce tin de Dreptul Penal, una dintre numeroasele ramuri ale Dreptului, daca ar fi sa ne gandim la acesta ca un intreg. Acestea din nu doar de aspecte civile ci si administrative si constitutionale, in cazuri in care unul sau mai multi indivizi sau entitati atenteaza la valorile si integritatea unei tari.

Pentru astfel de fapte, se ajunge in cele mai multe cazuri in fata unei instante de judecata si astfel, un element esential in aceasta situatie este prezenta unui avocat, care sa poata sustine in mod legal, eficient si concret interesele si libertatile celui acuzat, indiferent daca acesta este sau nu vinovat de acuzatiile aduse.

Fiind vorba despre chestiuni pentru care instante de judecata este destul de severa, avocatul are scopul de a aduce argumente care sa fie in favoarea clientului sau,  in special atunci cand anumite drepturi ale acestuia sunt incalcate de catre stat, ca un exemplu.

Alegand serviciile unui cabinet avocat Ploiesti precum Ana Anabel Anton, putem conta pe sprijinul unui profesionist in numeroase aspecte legate de Dreptul Penal dar si de multe alte ramuri ale Dreptului.

In mod clasic, un avocat este prezentat ca un jurist ce are functia de a consilia, reprezeta, asista sau apara clientii sai, atat persoane fizice cat si juridice, in fata instantelor de judecata sau a organelor de urmarile penala si nu numai, in special prin afirmarea drepturilor acestora.

Astfel, chestiunile in care serviciile unui avocat pot fi accesate sunt extrem de diverse. Exista atat avocati ce activeaza in domeniul de Drept la general cat si avocati specializati, pe unul sau mai multe subdomenii, precum avocati de Drept Penal, pentru ca tot am adus acest aspect in discutie.

Ana Anabel Anton este un avocat Ploiesti specializat in mai multe ramuri ale dreptului, in special in ceea ce priveste Drept Civil si al Familiei, Drept Comercial, Dreptul Muncii, Drept Penal si Dreptul Proprietatii Intelectuale.

Misiunea cabinetului sau de avocatura este de a imbina tehnologia de azi cu practicile clasice de succes astfel incat fiecare client sa aiba parte de cele mai bune servicii precum si de o apararea bine definita si relevanta in fata instantelor de judecata acolo unde este cazul de asta.

Totul incepe desigur cu o sacurta consultanta a clientului, prin care un avocat va putea afla cu ce probleme se confrunta clientul si daca acestea pot fi rezolvate de acesta sau in cadrul cabinetului de avocatura din care face parte.