Nu vrei să arăți mai bine. Nu vrei, dacă asta înseamnă să recurgi la diferite metode, neinvazive, nedureroase, realizabile în doar câteva ședințe, cu rezultatele vizibile mai repede decât ai fi crezut. Dar îți imaginezi cum ar fi să te privești la nesfârșit în oglindă și să te bucuri de ceea ce vezi? Să vezi o piele întinerită, riduri diminuate, piele fără aspect lăsat și zero cearcăne?

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul procedurilor de rejuvenare faciala, adaptate în funcție de problemele de care suferi. Fie că vorbim despre afecțiuni dermatologice ușoare sau ai o dorință de a arăta mai bine, această procedură poate fi alegerea potrivită pentru tine. Desigur, dacă vrei să scapi de toate neplăcerile amintite mai sus.

Tratamentele de rejuvenare facială au apărut din dorința cât mai multor persoane de a trage de timpul care ne duce pe toți spre îmbătrânirea fizicului, dar și a celor care vor să scape ușor și fără durere de anumite imperfecțiuni ale pielii.

Rejuvenarea facială: soluția pentru riduri mai puține, zero cearcăne, pete pigmentare estompate și un ten mai tânăr

Cum funcționează?

Se utilizează unul dintre aparatele revoluționare Venus 4D Diamond Polar. Cu ajutorul radiofrecvenței se încălzește țesutul subcutanat, la temperaturi de 39 de grade Celsius. În acest mod se stimulează producția de colagen și elastină, fără afectarea celulelor adipoase.

În cât timp apar rezultatele și cât se mențin?

Rezultatele depind de fiecare persoană în parte, dar de obicei vei observa cum se schimbă aspectul pielii încă de la primele ședințe. Rezultatele vor fi din ce în ce mai vizibile pe măsură ce efectuezi numărul necesar de ședințe.

Cum va arăta pielea ta după tratament?

În mâinile potrivite, vei fi mândră de rezultate, de felul cum arăți, pentru că tenul tău poate arăta mai ferm, riduri diminuate până la estompare, imperfecțiuni eliminate, o piele mai fermă și mai elastică, dar și fără cearcăne.

Ce zone ale corpului se pot trata cu Venus 4D Diamond Polar?

Aproape orice zonă a corpului cu riduri sau piele lăsată, dar cele mai comune părți solicitate pentru acest tratament sunt: fața, gâtul, pieptul, sprâncenele superioare, partea superioară a brațelor și genunchii.

Este potrivită pentru tine rejuvenarea facială?

Da, dacă îți dorești o piele mai fermă, mai bine conturată și mai frumoasă, rezultate pe care le poți obține într-un mod neinvaziv, fără durere, fără probleme.

Există efecte adverse?

Nu, nu te îngrijora. Fiind o metodă neinvazivă, nu există riscuri sau efecte adverse. Este posibil să apară o ușoară roșeață a pielii, dar care va dispărea de obicei după câteva ore de la procedură.

Ce trebuie să faci înainte de tratament? Dar după?

Înainte de tratament, este necesar să bei apă pentru o hidratare corectă. Nu este recomandat să te expui la soare, pentru că pielea ta devine mai sensibilă, iar în ziua tratamentului se folosesc creme, loțiuni etc pe zona care urmează a fi tratată.

Imediat după tratament, în primele zile este indicat să folosești creme care nu irită pielea, să te hidratezi și să nu te expui soarelui pentru a te bronza. Menține aspectul tânăr al pielii tale cu rejuvenarea faciala!