Posibilitatile PowerAdSpy sunt infinite; aflati noile reclame si apoi copiati-le succesul sau modificati-le in functie de cerintele dvs. Nu conteaza, conduceti o agentie de marketing digital, un magazin de nave sau o activitate de conducere, deoarece puteti rambursa cu usurinta banii investiti (taxa lunara PowerAdSpy).

Aceasta este una dintre caracteristicile necesare avand functionalitate larga. Prin aceasta, puteti cauta folosind text in anunt, numele agentului de publicitate, numarul total de aprecieri, tipul de suport pe care il foloseste, etc. Dupa aceasta, sortati rezultatele aparute folosind filtrele inteligente, cum ar fi

  • Cand a fost vazut ultima oara anuntul?
  • Cum reactioneaza utilizatorii?
  • Care reclama arecea mai lunga difuzare?

Cautati prin comentarii

Folosind optiunea de cautare a comentariilor puteti cauta anuntul folosind comentariile acestora. Cautati prin intermediul comentariilor publicitare utilizand cuvintele cheie importante, urmariti marcile concurentilor sau propriile produse sau verificati feedback-ul pozitiv sau negativ al anuntului.

Demografie exacta

Cu ajutorul retelei sale de furnizori fara egal, PowerAdSpy poate examina exact un anunt care incearca sa tinteasca in functie de locatia lor, categoria sexuala si intervalul de varsta. Toti concurentii dvs. care vizeaza o anumita regiune si pe piete nu isi vor imagina niciodata ca PowerAdSpy le poate observa pe toate.

Apelarea afiliatilor

Cu ajutorul acestui instrument, puteti gasi cu usurinta anunturi dintr-o retea de afiliere sau sa cautati afiliati si oferte precise. Pentru a vedea cum alte persoane promoveaza anunturi, puteti cauta prin ID-ul ofertei. PowerAdSpy va va ajuta, de asemenea, sa ocoliti closerele, astfel incat toate informatiile furnizate de acest software sunt fara cusur si direct din paginile de destinatie.

Deci, este clar ca PowerAdSpy este una dintre modalitatile unice de a face spionaj in aduri. Acesta este la pachet cu mai multe functii de cautare si mai multe date decat oricare alt rival. Dar nu este sfarsitul, deoarece PowerAdSpy este si mai ieftin.

In cele din urma, ar trebui sa inveti si cateva dintre neajunsurile, deoarece nimeni nu este perfect in aceasta lume. Unele dintre reclamele afisate de acest instrument sunt spamate pe Facebook . M-am confruntat si cu o alta problema; anunturile apar si apoi au disparut din cautare cand am incercat sa le caut din nou. Am remediat aceasta problema prin resetarea paginii de cautare.

In general, acest instrument este perfect pentru spionarea anunturilor. Daca sunteti interesat de PowerAdSpy si doriti sa il testati, atunci o puteti face fara a va abona la planul sau platit. Accesati credite publicitare gratuite si vedeti anunturile defiland. Pentru a vedea doar anunturile relevante, trebuie sa ajustati termenul de cautare in loc sa derulati continuu.

PowerAdSpy este cea mai mare baza de date cu cautari de anunturi de social media din lume. Folosind gama noastra de date inegalabile si functionalitatea inovatoare de cautare, descoperirea anunturilor pe care trebuie sa le vedeti devine o sarcina simpla.

Cea mai buna idee este sa cumperi  PowerAdSpy group buy alaturi de alte tooluri pentru SEO pe care sa le folosesti in campaniile tale. Recomandarea noastra este sa alegi pachetul de mai sus pentru ca doar cu ajutorul sau vei reusi sa faci campanii de SEO perfecte.