In perioada Craciunului, un brad este cel mai proeminent si mai frumos element din case si din locurile publice. Un brad decorat cu lumini, stele, personaje de basm, ornamente si ghirlande aduce caldura si bucurie tuturor celor care il vad. Un brad de Craciun este mai mult decat un arbust vesnic verde cu ace verzi – este o traditie importanta care dateaza de mai multe sute de ani. Exista multe motive pentru care un pom de Craciun este atat de important pentru copii si adulti deopotriva…

Este un loc minunat pentru copii sa isi agate dorintele de Craciun

Bradul de Craciun este o parte foarte iubita a multor traditii culturale. Copacii sunt frumosi si verzi – antidotul perfect pentru griul iernii. Bradul de Craciun poate fi folosit pentru a-i ajuta pe copiii mici sa inteleaga motivul sezonului. O ocazie excelenta de a le prezenta copiilor magia muzicii. Jocurile cu hartie de impachetat sunt o modalitate excelenta pentru copii de a face miscare si de a ramane activi in timpul sarbatorilor. Oamenii adauga adesea ornamente speciale in bradul lor pentru a simboliza lucruri pe care le doresc in viata lor. Copiilor le va placea sa isi poata agata in brad propriile dorinte speciale de Craciun. Pe masura ce decoratiunile se dau jos la sfarsitul sezonului, copiii isi pot lua decoratiunile acasa si le pot agata in propriul lor brad de Craciun.

Bradul de Craciun este o parte foarte indragita a multor traditii culturale

Pomii de Craciun fac parte din sarbatorile de Yuletide inca din Evul Mediu. In aceasta perioada, pomii vesnic verzi erau alesi datorita prospetimii lor durabile, semnificand viata vesnica si speranta. Traditia de a aduce un brad in casa dateaza din Germania, unde oamenii aduceau brazi in casele lor ca semn de bunavointa si pace. Pomul de Craciun este un element proeminent al sarbatorilor de Craciun in multe tari. Traditiile variaza, dar bradul este de obicei decorat cu lumini si ornamente si are adesea o stea in varf. In unele tari, decoratiunile sunt puse in brad pe 24 decembrie, in timp ce in altele sunt puse in brad in Ajunul Craciunului. In Marea Britanie, bradul de Craciun este de obicei pus in primul weekend din decembrie, majoritatea britanicilor impodobindu-si bradul de Craciun in dupa-amiaza zilei de 24.

Trezeste amintiri placute din copilarie

Distractia de a decora bradul de Craciun si de a agata ornamente pe el poate aduce o multime de amintiri din copilarie. Cei mai multi dintre noi au amintiri in care stau in jurul bradului de Craciun cu familia, punand decoratiunile pe brad si admirand frumusetea luminitelor colorate. In copilarie, ni s-a permis intotdeauna sa atarnam in fiecare an cate un ornament in brad, indiferent de marimea sau culoarea acestuia. Ornamentele erau un simbol al personalitatii copilului – copiii puteau alege orice, de la o jucarie pana la o imagine care avea o semnificatie speciala pentru ei. Distractia de a monta bradul, de a-l decora si de a admira frumusetea luminitelor colorate ne aduce amintiri fericite din copilarie, de o sarbatoare plina de magie si anticipare.

Un brad artificial Royal Super Lux poate reprezenta solutia potrivita pentru casa dumneavoastra in cadrul sarbatorilor de iarna din acest an.