Intotdeauna vine acel punct din viata noastra in care trebuie sa luam urmatoarea decizie: Cumparati sau inchiriati?

Pentru unii este momentul in care se vor casatori si vor parasi casa parintilor pentru a incepe o noua etapa cu dragostea vietii lor, pentru altii este pentru faptul ca se muta din oras sau din tara si sunt nevoiti sa caute unde sa locuiasca in noua zona si altii, pentru ca copiii lor s-au casatorit deja, ei cauta o casa noua mai mica prin faptul ca nu au nevoie de atat de mult spatiu, printre multe altele.

In acest articol te ajutam cu aceasta decizie importanta, asa ca vrem sa iti prezentam cele cateva motive importante pentru care ar trebui sa ai o casa proprie.

  1. INVESTITIA TA ESTE PENTRU VIATA SI GENEREZI SECURITATe

Acesta este principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor decid sa-si cumpere casa sau apartamentul in loc sa inchirieze, datorita valorii pe care o generati pentru activele dvs., asigurand in acelasi timp viitorul si al familiei dvs

  1. PUTETI FACE EXTENSII SAU ORICE MODIFICARE

Avand o casa proprie, ai libertatea de a adauga, inlatura si modifica ceea ce vrei, fara a fi nevoie sa ceri permisiunea nimanui din afara familiei tale. Puteti face orice doriti, de la vopsirea peretilor si schimbarea podelelor, pana la construirea unui etaj suplimentar.

  1. PUTETI AVEA ANIMALE DE COMPANIE FARA PROBLEME

Multe case sau apartamente de inchiriat interzic accesul la animale de companie de orice fel, in timp ce in propria casa veti avea libertatea de a avea cat mai multe animale de companie doriti fara nici o problema, cu exceptia unuia sau altui vecin.

  1. GENERATI STABILITATE IN FAMILIE

Avand propria casa, sustineti patrimoniul familiei, deoarece este o proprietate pe care o puteti mosteni copiilor dumneavoastra. Astfel incat, la randul lor, sa inceapa sa-si creeze patrimoniul fara complicatii initiale.

  1. CONSTRUITI UN ISTORIC DE CREDIT MAI BUN

Atunci cand va cumparati casa sau apartament, generati un istoric de credit bun in banci, care va deschide usile si va facilita procedurile pentru orice tranzactie viitoare pe care doriti sa o faceti. Intra pe  Vanzare garsoniere Berceni pentru detalii.

Investitia in sectorul imobiliar, daca urmati pasii potriviti, este foarte profitabila si satisfacatoare. Valoarea capitalului de investitii creste pe termen lung, iar proprietatea dumneavoastra in sine va poate oferi venituri fara riscuri. Rezultatul? Securitatea financiara si linistea sufleteasca.

Daca inca nu esti convins ca investitia in imobiliare este cea mai buna optiune pentru tine, iata motive care te vor face sa te razgandesti.

  1. – Investitia in imobiliare este mai convenabila decat economisirea.

Rata dobanzii din contul tau de economii nu este foarte mare si in functie de situatia economica uneori inflatia depaseste randamentul unui termen fix. Una dintre cele mai bune modalitati de a va face economiile sa plateasca este sa cumparati o investitie imobiliara.

Cu o achizitie buna, veti vedea cresteri de capital in functie de valoare si veniturile din chirii va umple contul bancar. Nu este ca ceea ce cautati intr-o afacere de succes?

  1. – Cresterea castigului de capital al proprietatii.

Prin cumpararea unui apartament, nu numai ca investiti intr-o casa pentru viitorul dvs., dar faceti si acea proprietate profitabila, deoarece de-a lungul anilor casele isi maresc din ce in ce mai mult pretul.

  1. – Cu investitia in imobiliare va protejati valoarea monedei dvs.

Multe valute sunt afectate in perioade de criza, astfel incat acestea vor valora mai putin pe plan international in comparatie cu monedele mai puternice, cum ar fi euro sau dolarul. Proprietatile, in general, au un pret si sunt evaluate in dolari sau in conformitate cu o anumita comparatie cu piata internationala sau regionala. Investeste economiile rapid si in siguranta.

Atunci cand investesti in sectorul imobiliar nu ai suisurile si coborasurile monedelor locale si vei avea capitalul asigurat. In plus, veti putea castiga o suma buna de venit dintr-o chirie lunara.

  1. Investitia in proprietati creeaza venituri suplimentare cu o inchiriere.

Ai investit in imobiliare? Atunci stii ca castigi de doua ori, pentru ca investitia ta imobiliara creste in valoare pe termen lung si pentru ca te poti bucura de un venit fix lunar din chirii.

  1. – Mostenire ereditara pentru familie.

Gandul la familie si mai ales la copii este o prioritate pentru investitorii imobiliari. Unul dintre beneficiile de a investi in proprietate este ca acele case pe care le cumparati va genera venituri flux permanent, care este ereditar pentru copiii dumneavoastra, si le asigurara un viitor financiar.

In acest fel, veti avea linistea ca familia dumneavoastra se va bucura de o baza economica consolidata.

O casa doar a ta iti va permite sa iti desfasori viata dupa un curs firesc si natural fara a sta cu gandul mereu catre faptul ca nu ai un loc doar al tau, asadar investeste in imobiliare!