Telefoanele mobile inteligente reprezinta una din necesitatile oamenilor in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza in mare parte aplicatilor pe care oamenii le instaleaza pe telefoanele mobile, si care simplifica foarte mult viata acestora.

Acum, trebuie doar sa setezi pe aplicatia Waze din smartphone adresa la care doresti sa ajungi, iar telefonul te va ghida pas cu pas pentru a ajunge la destinatie. Trebuie doar sa activezi internetul cand doresti sa socializezi cu prietenii virtuali, iar aplicatiile precum Facebook, Instagram, Messenger sau WatsApp (si nu numai), iti ofera aceasta posibilitate.

Poti sa folosesti telefonul cand vrei sa te uiti la filme, cand vrei sa asculti muzica, etc. Practic, depindem de smartphone-uri pe buna dreptate, pentru ca acestea ne fac viata mai usoara.

In aceste conditii, este firesc sa ne dorim telefoane care dispun de specificatii tehnice notabile, la preturi atractive, iar dispozitivul Blaupunkt TX 01 este un asemenea smartphone.

Blaupunkt TX 01 cu siguranta este un smartphone te va captiva la prima vedere. Acest dispozitiv este o combinatie unica de design elegant si caracteristici tehnice decente, toate la un pret favorabil. TX 01 este un telefon 4G extrem de capabil, care poate satisface chiar si cele mai ridicate asteptari atat pentru utilizare privata, cat si pentru afaceri.

Design impresionant

TX 01 este placut nu numai pentru a fi vizualizat, ci si pentru a fi atins. Datorita marginilor rotunjite, corpului subtire si culorii argintii, acest smartphone da o impresie premium, care este imbunatatita in continuare de capacul din spate din aluminiu cu o atingere solida, metalica pentru mainile tale. Partea din fata a TX 01 este aproape in intregime ocupata de afisaj, care este protejat impotriva unor deteriorari fizice minore de o acoperire speciala din sticla Corning Gorilla.

Capacitati exceptionale

Blaupunkt TX 01 prezinta o serie de functii suplimentare, care pot fi evidente in momentul in care incepi sa il utilizezi: poti alege sa deblochezi ecranul TX 01 fie prin amprenta, fie prin recunoasterea fetei. De asemenea, dispozitivul are un raport de aspect de 5,5 ”, 16: 9, afisaj Full HD, precum si un aparat foto in spate de 16 MP si o camera frontala de 8 MP. Telefonul este echipat cu 4 GB RAM si 32 GB ROM de stocare extensibila pana la 128 GB cu un card micro SD.

O multime de functii utile vin la pachet acum cu aceste modele de telefoane mobile Blaupunkt. TX 01 ofera toate functiile standard ale smartphone-urilor. Intregul set de caracteristici tehnice include incarcare rapida, un sistem de operare Android 8.1 si un procesor Octa-Core, toate contribuind in mare masura la gestionarea rapida a meniului si la o utilizare placuta.

Dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, discutam despre Blaupunkt TX 01 ca despre un smartphone care dispune de specificatii tehnice decente, si care vine la un pret foarte atractiv. Tinand cond de aceste specificatii, se poate spune ca pentru utilizatorii care nu joaca cele mai recente jocuri, ci folosesc telefonul in scopuri normale, acesta este un smartphone potrivit.