Daca vrem sa oferim un iluminat traditional bradului de Craciun din exteriorul casei, pur si simplu trebuie sa alegem instalatii de Craciun exterior cu lumini calde.. Acest ton cald de lumina ofera camerei o atmosfera confortabila care va invita sa va intalniti cu familia, sa cititi o carte sau sa va jucati cu cei mici.

Lumini led ieftine pentru bradul de Craciun

Daca nu avem prea mult buget si trebuie sa ne iluminam bradul de Craciun in bune conditii, avem anumite produse foarte ieftine care pot rezolva situatia. In acest caz, poti folosi ghirlande de lumini led pentru pomul de Craciun ieftin.

Cum alegi luminile pentru un Craciun perfect?

Asa cum am mentionat mai devreme, alegerea dintre toate optiunile de ghirlanda pentru decorarea unui brad de Craciun poate fi putin grea.. Pentru a clarifica putin ideile si pentru a va ajuta sa alegeti luminile perfecte de Craciun led, vom raspunde la cele mai frecvente intrebari…

Ce lungime de ghirlanda sa alegeti?

Lungimea ghirlandelor variaza de obicei de la 10 metri la 50 de metri si sunt de obicei folosite atat pentru iluminarea brazilor de Craciun, cat si pentru decorarea teraselor, gradinilor, fatadelor sau scarilor. Pentru cazul care ne intereseaza doar pentru brazii de Craciun, ghirlandele de 10 metri sunt suficiente.

Ce culoare sa alegi luminile led pentru bradul de Craciun?

Culoarea luminilor led pentru bradul de Craciun pe care il alegem va depinde in mare masura de stilul pe care dorim sa-l dam bradului. De obicei, pentru brazii traditionali de Craciun, adica verde, va recomandam fie luminile albe calde tipice, fie luminile multicolore daca dorim sa le facem mai colorate.

Pentru brazii de alte culori, o optiune excelenta este de a alege lumini de aceeasi culoare, adica pentru un brad alb de Craciun, alegeti lumini albe pure, pentru unul violet, lumini violet etc. Chiar si asa, puteti alege intotdeauna alte combinatii, de exemplu brazii albi, pot fi decorati cu culori rosii sau albastre.

Daca iluminarea nu se potriveste cu culoarea ramurilor bradului, se combina cu culoarea restului ornamentelor si decorului.

Lumini obisnuite de brad de Craciun sau pe baterii?

Eficienta energetica este una dintre cele mai importante parti ale luminilor, care, in cele din urma, afecteaza si pretul. In cazul in care ideea este de a avea luminile bradului aprinse pe tot parcursul noptii, pe tot parcursul sezonului de Craciun, este important sa alegeti o ghirlanda cu eficienta energetica A + sau mai mare.

In orice caz, acest lucru este foarte relativ, deoarece depinde de numarul de lumini pe care le-ati instalat. Luminile pentru un brad de Craciun consuma cu greu resurse si, de asemenea, fiind iluminat cu LED-uri chiar mai putin.

Va recomandam intotdeauna lumini pentru brazii de Craciun alimentate cu curent electric, adica prin priza, dar pentru iluminatul exterior poate fi mai confortabil sa folositi baterii.

Ce culoare de cablu sa alegeti?

Pentru majoritatea brazilor de Craciun, culoarea cablului nu este foarte semnificativa, deoarece au culori inchise si pot fi ascunse destul de bine printre frunzele bradului, desi recomandarea merge catre cablu transparent…