Despre ce este aplicatia mea? Care este concurenta directa a aplicatiei mele mobile?

Este timpul sa studiati piata si concurenta. In magazinele App Store si Google Play veti gasi tot felul de aplicatii si este o piata care nu inceteaza sa creasca. Fa o scurta cercetare si vezi daca ideea ta a fost deja dezvoltata sau daca este intr-adevar unica si diferita. Nu uita ca ai nevoie si de baterie pentru a vedea aplicatia, deci la nevoie intra pe inlocuire acumulator iPhone X.

Nu puteti gasi o aplicatie la fel ca cea pe care doriti sa o creati?. Nu lasati proiectul parcat si incepe sa creezi aplicatia mobila cat mai curand posibil. Lumea aplicatiilor mobile se schimba foarte repede, orice idei pe care le aveti astazi s-ar putea sa nu fie oportune anul viitor.

Exista o aplicatie mobila similara cu cea pe care doriti sa o creati? Nu va descurajati, imbunatatiti produsul si faceti-va ideea sa ofere o solutie diferita si mai atractiva pentru clientii dvs. Prin urmare, este esential sa identificati solutiile oferite de aplicatia dumneavoastra si caracteristicile care o fac diferita si utila.

Studiati-va viitorii clienti: Aplicatia mea mobila va avea succes?

Stii deja ce audienta va folosi aplicatia ta de mobil, asa ca intreaba-l de ce are nevoie. Intelegerea solutiilor pe care le cauta la nevoile lor va va ajuta sa va clarificati ideile despre modul in care ar trebui sa functioneze aplicatia si functiile care nu pot fi ratate.

Daca acesti oameni au folosit deja aplicatii mobile, identificati deficientele pe care le-au gasit si care este serviciul ideal pe care doresc sa-l gaseasca pe mobilul lor. Cu aceste instrumente, veti avea o idee despre frecventa descarcarilor pe care le veti avea si serviciile pe care le puteti oferi pentru a va monetiza aplicatia.

Fac shite ale aplicatiei mobile:

Cu o hartie si creion puteti incepe sa construiti cateva schite de baza ale modului in care functioneaza aplicatia mobila. Schitele va vor ajuta sa explicati mai bine ideea pe care o aveti programatorului aplicatiei mobile.

Amintiti-va ca un dezvoltator de software va va putea ajuta sa definiti interfata aplicatiei in mod eficient si cu experienta lor va face aplicatia prietenoasa si atractiva pentru utilizator.

Puteti gasi o echipa de experti in proiectarea si programarea aplicatiilor mobile care va vor sprijini in procesul de dezvoltare si publicare a ideii dvs.

Gaseste un programator pentru a-ti dezvolta aplicatia mobila!

Unde gasescun programator pentru a crea o aplicatie?

Aveti deja instrumentele necesare pentru a va prezenta ideea de aplicatie mobila unui dezvoltator de software, este timpul sa contactati expertii care va vor aduce ideea la realitate. Este important sa aveti un expert de echipa de incredere in diferitele tipuri de programare: iOS, Android si cross-platform, pentru a va ghida in dezvoltarea aplicatiei mobile si strategii eficiente pentru a o face de succes.

Instrumente de comunicare: (Web, retele sociale si video promotional)

Comunicarea este foarte importanta atunci cand dezvoltati o aplicatie mobila, cere echipei de proiectare si programare sa creeze un site web si retelele sociale ale aplicatiei dvs.