Stiati ca multi romani si-ar dori sa inceapa o afacere, dar exista mici detalii care ii impiedica sa faca acest lucru? Ei bine, unii se tem ca nu se vor descurca sa isi creeze dosarul pentru infiintarea firmei.

Ei bine, exista pe piata firme care sunt specializate in prestarea serviciilor de infiintare firme, si care se pot ocupa de acest lucru in locul viitorilor antreprenori.

Altii renunta la ideea de a incepe o afacere pentru ca nu dispun de un spatiu pentru a avea sediul social. Ei bine, de regula firmele care care sunt specializate in prestarea serviciilor de infiintare firme, si care se pot ocupa de acest lucru in locul viitorilor antreprenori, le pot oferi acestora si gazduire sediu social firma.

Practic, cei care doresc sa inceapa o afacere nu trebuie sa isi faca griji pentru ca are cine sa umble in locul lor pentru infiintarea firmei, si vor avea si un sediu social pentru ca firmele respective le vor veni in ajutor.

Tinand cont de aceste detalii, daca doriti sa incepeti o afacere, a cam sosit timpul. In continuare aveti posibilitatea de a descoperi care sunt cateva dintre cele mai profitabile idei de afaceri in anul 2020.

Reparatii electronice

Oamenii isi petrec majoritatea timpului pe telefoanele mobile, pe tablete sau pe laptopuri. Aceasta dependenta tehnologica raspandita inseamna ca atunci cand ceva nu merge bine, oamenii vor ajutor cat mai curand posibil o solutie pentru rezolvarea problemei.

Unde crezi ca vor merge? Intr-un service de reparatii electronic.

Prin urmare, nu exista nicio indoiala ca serviciile de reparatii electronice mobile sunt populare si ar putea fi cu usurinta una dintre cele mai profitabile intreprinderi mici. Cu acest serviciu, ai putea fi solutia pentru cei care au nevoie de inlocuirea unui display iPhone, pentru cei care au nevoie sa isi repare laptopul sau pentru cei care au nevoie de alte reparatii electronice.

Daca vei presta servicii de calitate si vei lucra la un pret rezonabil, este cat se poate de firesc faptul ca vei avea o multime de clienti, iar afacerea ta va fi una de succes.

Personal trainer

A-ti transforma dragostea de fitness intr-o cariera nu trebuie sa insemne sa lucrezi pentru o mare sala de sport, si nici nu ai nevoie de cheltuielile generale pentru a avea propria locatie pentru a instrui clientii.

Pentru a lucra legal, ai nevoie de un curs de personal trainer si poti deveni PFA. Poti sa antrenezi apoi in orice sala doresti clientii, le poti oferi chiar si factura pentru serviciul pentru care te platesc, iar astfel vei lucra legal si nu va avea nimeni treaba cu tine.

Aplicatii mobile si divertisment pentru copii

Pe de alta parte, daca interesele tale sunt mai aproape de tehnologie sau divertisment, ia in considerare orientarea tehnologiei tale catre cei mai tineri consumatori. Cercetarile arata ca, indiferent de recomandarile expertilor, cererea de tablete, aplicatii si divertisment mobil pentru copii este in crestere.

Ai o idee pentru o aplicatie educationala pentru copii sau parinti? Daca da, acum este momentul sa mergi mai departe cu ideea ta stralucitoare pentru generatia urmatoare si sa faci dintr-o simpla idee, o afacere profitabila. Cu siguranta vei reusi sa iti vinzi aplicatia si vei obtine o multime de bani, iar ulterior vei putea incepe sa creezi si sa dezvolti tot felul de alte aplicatii.

Cursuri academice

Din nou, odata cu cresterea tehnologiei, proprietarii de afaceri online fac unele dintre cele mai profitabile afaceri oferind cursuri prin intermediul platformelor educationale sau in mod independent prin intermediul propriilor site-uri web. Prin urmare, s-ar ca in cazul in care esti foarte bun intr-un domeniu, sa creezi propriul curs, iar apoi sa il vinzi pentru o suma mai mica sau mai mare de bani, in functie de complexitatea acestuia.

Daca esti creativ, posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate. Si cursurile academice nu trebuie sa se termine la liceu sau chiar la nivel de facultate. Vei putea sa creezi cursuri de perfectionare chiar si pentru specialisti in diferite domenii. Cu siguranta cei care doresc sa se perfectioneze iti vor cumpara cursurile. Chiar si companiile care doresc sa isi instruiasca angajatii vor dori sa iti cumpere cursurile.

Acestea sunt doar cateva idei de afaceri pe care le-ai putea demara in anul 2020. Cu siguranta in cazul in care ai alte idei, poti sa le pui in aplicare. Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca de infiintarea firmei se vor putea ocupa specialistii.

In plus, daca nu detii un spatiu pentru a avea sediul social al firmei, vei putea beneficia de un serviciu de gazduire sediu social firma, la un pret redus. Cel mai probabil vei alege acest serviciu de la cei care se vor ocupa de deschiderea firmei.

Asadar, pentru ca totul este mai usor acum cu actele de infiintare a firmei, pentru ca ai si sediul social asigurat, cu siguranta merita sa incerci.