Waze – cea mai buna aplicatie pentru soferi

S-ar putea sa nici nu mai numeri cate minute si ore din viata ta ai pierdut asteptand in ambuteiajele din trafic. Multumita lui Waze, veti sti din timp despre astfel de neplaceri, astfel incat le veti putea evita cu eleganta. Waze colecteaza informatii despre accidentele de circulatie si aglomeratia din prezent.

Puteti economisi nu numai timp, ci si bani cu ajutorul avertismentelor privind patrulele de politie. Este o colectie unica de informatii autentice de la soferii insisi, asa ca aceasta aplicatie merita cu siguranta un loc pe telefonul tau mobil.

In cazul in care folosesti aplicatia in exces si iti spargi displayul, ai oricand la dispozitie un display Xiaomi nou de inlocuit.

Telegram – cea mai buna aplicatie pentru comunicare

Probabil ca veti fi surprinsi sa nu-l vedeti pe Messenger aici. De fapt, Telegram a fost a sasea cea mai descarcata aplicatie in primul trimestru al anului 2022, iar Messenger a ajuns pe locul opt.

Telegram castiga popularitate datorita vitezei sale ridicate, a faptului ca nu exista limite de marime pentru trimiterea de atasamente, a securitatii impotriva hackerilor, a chat-urilor de grup care pot gazdui pana la 200.000 de contacte si a utilizarii sincronizate pe mai multe platforme in acelasi timp.

Lifesaver – aplicatia care salveaza vieti

Cea mai buna aplicatie mobila este, fara indoiala, cea care iti salveaza viata. La propriu. Ambulanta va va ajuta in caz de accidente de masina si in alte situatii care necesita sosirea imediata a serviciilor de urgenta. De indata ce apasati butonul, aplicatia trimite informatiile despre locatia dvs. catre serviciile de urgenta in termen de 3 secunde. Apoi, dati un telefon normal si descrieti situatia dumneavoastra.

Cu toate acestea, in comparatie cu un apel normal la 155, aveti avantajul ca nu trebuie sa descrieti pe larg locul in care va aflati (ceea ce este util daca nu va amintiti exact unde va aflati sau daca sunteti dezorientat din cauza unui accident). Aplicatia ofera, de asemenea, o optiune fara voce pentru a cere ajutor.

SuperCook – aplicatia de top pentru retete

Ne vom limita la economisire pentru o vreme. Iti pare intotdeauna rau cand trebuie sa arunci rosiile decojite, ouale expirate sau resturile de carne? Puteti opri aceasta risipa cu ajutorul aplicatiei utile SuperCook. Este suficient sa va uitati in frigider si sa vedeti ce alimente aveti la dispozitie.

Introduceti aceste ingrediente in aceasta aplicatie la indemana – ea va va gasi retete gustoase in limba engleza sau in orice alta limba la alegere. Cu acest ajutor, nu veti mai pune niciodata o intrebare: „Ce ar trebui sa gatesc astazi?”

Buddhify – cea mai buna aplicatie de meditatie

Ai vrea sa fii mai echilibrat si mai fericit? La cuvantul meditatie, multi oameni se gandesc la manastirile budiste si la calugarii care se cufunda intr-o stare de nepasare timp de ore indelungate. Puteti obtine o stare de spirit similara intr-un oras aglomerat.

Aplicatia Buddhify combina elemente de meditatie clasica si mindfulness. Acestea sunt meditatii scurte, de aproximativ cinci minute pe parcursul zilei, pe care le puteti practica oriunde. De exemplu, in timp ce asteptati la birou sau in tramvai.