Serviciul pentru clienti este o parte integranta a oricarei afaceri, proprietarii de intreprinderi mici administreaza in mare parte ei insisi aceasta zona, in timp ce intreprinderile de dimensiuni medii si mari angajeaza inhouse sau externalizeaza catre companii specializate.

In mediul rapid de astazi si cu utilizarea crescuta a Social Media, utilizatorii in general se asteapta ca o afacere sa actioneze rapid si sa ofere sprijin instantaneu. De aceea este foarte important sa ai la dispozitie servicii de chat online.

Pentru a fi in concordanta cu ultimele tendinte, este important pentru o afacere sa ofere asistenta clientilor lor prin Live Chat. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele, multe companii de comert electronic isi construiesc astazi magazinele pe site-uri precum Facebook, deoarece le permite sa interactioneze instantaneu cu clientii.

Chat live este inca un potential neexploatat care nu numai ca va poate spori vanzarile, dar va poate ajuta sa intelegeti comportamentul vizitatorului dvs. pe site-ul dvs. web.

Mai jos sunt cateva motive principale pentru care consideram ca orice business online trebuie sa aiba Live Chat instalat pe site-ul lor web:

  1. Spui adio clientilor frustrati

Asistenta telefonica traditionala este abordata cu sute de apeluri in coada atunci cand desfasori o promotie sau exista o problema cu serviciul. Aceasta a fost o provocare pentru multe companii care nu isi permit sa angajeze echipe mari si ajung sa aiba o baza de clienti frustrati.

Cu Live Chat, nu numai ca va puteti ajuta clientii instantaneu, dar ii puteti salva si de dificultatea de a parcurge meniuri lungi IVR inainte de a putea vorbi cu un om. Din perspectiva unui client, acest lucru singur il poate transforma intr-un client fericit si din perspectiva afacerilor, chat-ul live ajuta la un pas spre atingerea obiectivului de custormer suport.

  1. Nu trebuie sa ai angajati care lucreaza de noapte

E-mailul este inca o metoda preferata de comunicare pentru multe intreprinderi, dar de ce sa va mentineti clientii in asteptare 24 de ore cand au nevoie de ajutor instantaneu, de exemplu, ar putea avea nevoie de informatii suplimentare inainte de a cumpara sau de o serie de informatii foarte importante pentru a isi activa un cont.

Cu Live Chat, nu numai ca puteti grabi procesul de efectuare a platii raspunzand instantaneu la intrebarile produsului, dar puteti oferi si asistenta tehnica rapida si eficienta pentru membrii existenti.

De exemplu, daca gazduiti un webinar pentru a promova un nou produs sau serviciu si cineva se confrunta cu o problema de conectare la webinar, asistarea prin e-mail nu este cea mai buna optiune (mai ales atunci cand ati anuntat ca oferiti bonusuri pentru participare).

In mod similar, daca sunteti un magazin de comert electronic si oferiti o reducere de 25% la Revelion cu sloturi limitate, Live Chat va poate ajuta clientii sa cumpere rapid si usor.

Toate aceste motive fac ca serviciile de live support profesionale sa fie cea mai buna alegere pentru tine. Va trebui doar sa platesti la timp abonamentul si o echipa de specialisit se va ocupa de gestionarea clientilor tai.