Optiunile de livrare si plata sunt printre cele mai importante criterii care pot vorbi pentru sau impotriva unei achizitii in magazinul online. Prin urmare, este important ca operatorul sa se gandeasca in prealabil la selectarea si conectarea furnizorilor de plati si de expediere doriti. Diverse metode de plata fac parte din magazinele online.

Unora clienti le place sa plateasca in cont, altora doar prin PayPal si altii prin debit direct. Acelasi lucru este valabil si pentru optiunile de expediere. Livrarea prompta si partenerii logistici de incredere sunt deosebit de importanti. Optiunea de expediere rapida este un plus.

Cu cat se ofera mai multe optiuni, cu atat mai multi clienti se pot servi teoretic. O anumita adaptabilitate a sistemului magazinului este deci utila pentru a putea adauga ulterior noi metode de plata sau de expediere. Exista multe subtilitati legale si capcane in tranzactionarea online. Fiecare comerciant online trebuie sa le cunoasca si sa fie atent la schimbarile din lege.

Cel mai bine este sa se angajeze un avocat cu experienta in dreptul internetului inainte de a infiinta o companie, care sa clarifice partea juridica si sa se asigure ca totul decurge fara probleme. De asemenea, pentru o constructie a unui site web, se poate gasi la un pret magazin online foarte accesibil, de la 499.

Pentru a nu rata cele mai importante schimbari, operatorul se poate abona la cateva buletine informative specifice industriei sau sa citeasca in mod regulat sfaturi despre acest domeniu. Multi operatori nu stiu nimic despre planificarea propriului magazin online, dar cat de mult efort costa crearea si conducerea magazinului, vine cu un raspuns general si universal. Acest lucru variaza de la magazin la magazin si depinde de complexitatea proiectului. Un operator poate trage o privire de ansamblu asupra celor mai importanti pasi si a sarcinilor de zi cu zi ale unui operator de magazin.

O pregatire buna este totul! Cu cat se va pregati mai bine si mai detaliat, cu atat economiseste mai mult timp pentru implementarea efectiva. O imagine clara a magazinului online care urmeaza sa fie creat ar trebui definita in prealabil. In acest fel, pierderile de timp ulterioare precum neintelegerile si corectiile enervante sunt deja reduse in faza de pregatire.

Cand este proiectat, se asigura ca cele mai importante functii ale magazinului sunt explicate in detaliu sub cerinte. Acest lucru economiseste timp pentru pasii suplimentari. Sunt multe lucruri de luat in considerare atunci cand se creeaza un magazin online. Trebuie analizate amanuntit ofertele actuale de pe piata pentru a determina concurentii, avantajele acestora etc. Cu cat operatorul va stii mai multe despre tranzactionarea online si despre specificul sau in domeniul particular, cu atat se va descurca mai bine. Pentru o pregatire de succes se recomanda documentarea adecvata.

Sistemele de magazine ofera multe instrumente gata facute care pot reduce foarte mult timpul necesar pentru a crea un magazin online. Daca, in schimb, operatorul se va baza pe o dezvoltare individuala completa, cheltuielile cresc, iar implementarea dureaza mai mult.

De ce este Shopify atat de popular?

Unul dintre primele lucruri pe care le recomandam companiilor de comert electronic sa le faca atunci cand creeaza campanii de marketing prin e-mail, este sa creeze e-mailuri de memento si de recuperare pentru clientii care abandoneaza cosurile de cumparaturi inainte de a finaliza o achizitie.

Aceasta este o problema extrem de frecventa pentru comerciantii online, asa ca am fost incantati sa descoperim ca Shopify ofera un serviciu standard de recuperare a cosului de cumparaturi abandonat, care urmareste tranzactiile incomplete si trimite e-mail-ului clientului pentru a-i reaminti sa finalizeze achizitia. Aceste mesaje pot fi personalizate pentru a oferi un stimulent – ​​cum ar fi o reducere sau un continut cu valoare adaugata – pentru a incuraja cumparatorul sa se intoarca in cosul sau si puteti urmari rata de abandon a cosului dvs. prin intermediul setului de instrumente de raportare si analiza Shopify.

Shopify permite utilizatorilor sa proceseze plati securizate prin propriul gateway de plata, acceptand plati prin toti furnizorii principali de carduri de credit si de debit, precum si prin PayPal, Klarna, Apple Pay si alte sisteme. Este disponibil si suport pentru mai multe valute. Utilizatorilor altor furnizori de gateway-uri de plata le va fi usor sa-si conecteze sistemul ales la conturile lor Shopify, desi Shopify percepe o mica taxa de tranzactie pentru fiecare plata neprocesata prin gateway-ul sau – asa ca sistemul nativ merita investigat.

Pentru comerciantii cu amanuntul online B2C si companiile B2B interesate sa creasca vanzarile de produse online, Shopify ofera o cale usoara catre piata comertului electronic si un mijloc de a integra continutul lor de comert electronic cu strategia lor de marketing digital. Acest lucru permite o mai mare vizibilitate pentru afacerile de vanzare cu amanuntul, un trafic mai mare pe site si, in mod esential, mai multe oportunitati de a face vanzari online.