Sunt destul de multe autoturisme care nu dispun de o navigatie auto. Perioada in care s-au fabricat nu coincide cu ea in care erau navigatiile disponibile, iar pretul lor depasea bugetul soferilor. Totusi, pentru a putea beneficia pe masinile lor de aceste navigatii, soferii au parte sisteme de tipul respectiv pe care le pot monta pe autoturismele lor. Descopera beneficiile unei navigatii auto pentru masina ta!

O navigatie auto este foarte utila, din toate punctele de vedere. Aceasta nu mai reprezinta doar un simplu GPS, ci un intreg univers multimedia pe bordul masinii tale. Montarea ei se face rapid si simplu de catre o persoana specializata, aceasta dispunand de cablurile necesare pentru montaj. Site-ul navigatiiandroid.ro iti prezinta o gama larga de navigatii auto pentru aproape orice tip de autoturism care nu dispune de ele.

Pentru a alege exact ceva care coincide cu masina ta, trebuie sa alegi marca si apoi modelul autoturismelor. Iti va fi afisata o lista cu toate navigatiile disponibile si corespunzatoare, apoi vei putea opta pentru sistemul dorit. Fiecare navigatie are specificatii si caracteristici diferite, astfel incat soferii sa se bucure de o experienta cat mai placuta. De la clasicul GPS, pana la vizionarea filmelor sau serialelor, acestea permit relaxarea in timpul sofatului, cat si in parcare.

Toate aplicatiile de pe telefon, disponibile pe bordul masinii

Navigatiile de pe site au sistemul de operare Android, ceea ce inseamna ca este permisa descarcarea aplicatiilor de pe Google Play. Totodata, ai ocazia de a conecta telefonul la navigatie si de a prelua si initia oricand apeluri din lista contactelor. In ceea ce priveste aplicatiile, acestea pot fi de orice tip, atat timp cat se gasesc in magazinul digital.

Un astfel de sistem de navigatie iti ofera o experienta placuta la volan, cat si o relaxare ideala in timpul pauzelor. Interfata acestora poate fi modificata in culorile preferate, iar atunci cand este intuneric sa te bucuri de luminile calde. In plus, daca vrei sa faci cateva pauze in parcare, vei putea sa vizionezi filmul sau serialul preferat, de pe aplicatia de streaming dorita.

Descarci tot ce iti doresti din magazinul digital! Pe ecranul navigatiei tale pot fi afisate aplicatii precum Facebook, YouTube, Instagram, Netflix, HBO GO, Google Maps, Waze, Orange TV, WhatsApp si multe altele. Cu doar cateva simple atingeri de ecran vei putea obtine aplicatia dorita.

Comanda o navigatie si primesti cadou o camera de marsarier!

Pe langa beneficiile pe care ti le ofera o astfel de navigatie, mai poti fi intampinat si de un altul: camera de marsarier. Aceasta vine impreuna cu navigatia comandata si poate fi montata foarte usor. Dupa ce a fost montata, navigatia va schimba imaginile afisate cu cele din spatele masinii, odata ce schimbatorul de viteze intra in marsarier.

Din fericire, nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu parcarile cu spatele si cele laterale. In acelasi timp vei putea elimina riscul de a lovi propria masina sau chiar o alta. Descopera beneficiile unei navigatii auto!