Esti in cautarea unui sistem de incalzire pe peleti de la care ai foarte mari asteptari? Iti doresti sa te bucuri de confort termic in sezonul rece fara a intampina neplaceri precum dificultatea de utilizare si intretinere, un consum redus si performante slabe? Ei bine, nu este deloc dificil sa tii departe de tine aceste probleme!

Tot ce ar trebui sa faci este sa alegi sistemul de incalzire potrivit pentru tine. Dar care o fi acesta? Ei bine, cu siguranta sunt multe optiuni pe care le poti avea in vedere. Piata de sisteme de incalzire pe baza de peleti este astazi mai bogata ca niciodata.

Numarul mare de sisteme de incalzire pe peleti se poate dovedi a fi coplesitor, mai ales atunci cand nu stii precis ce iti doresti. Te scapam noi insa de toate aceste emotii, recomandandu-ti un termosemineu Kenda.

De ce sa folosesti un termosemineu de pe centrale-seminee.ro si nu orice alt sistem de incalzire? Ei bine, sunt multe motive pe care ar trebui sa le ai in vedere. Iar despre cateva dintre ele vorbim si noi in acest articol. Iata deci ce ar trebui sa stii inainte de a-ti cumpara un termosemineu pentru incalzirea casei tale:

Autonomie pe termen indelungat cu o cantitate redusa de combustibil

Putine sisteme de incalzire pot oferi autonomii indelungate asa cum o fac termosemineele Kenda. Chiar daca spre deosebire de o centrala pe peleti, de exemplu, buncarul pentru peleti nu este atat de generos, acesta reuseste sa ofere o autonomie la fel de generoasa sau chiar mai indelungata.

In primul rand, consumul foarte redus de combustibil permite obtinerea unei autonomii extinse, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru a-ti cumpara un termosemineu.

Practic, chiar daca are o capacitate de doar cateva zeci de kg de peleti, termosemineul incanta cu un consum de doar 2-3kg de peleti pe ora, sau chiar mai putin, ceea ce garanteaza o ardere indelungata. In plus, va functiona doar atat cat este necesar, iar daca locuinta ta este eficienta din punct de vedere energetic, atunci cu siguranta te vei bucura de costuri foarte bune pentru incalzire.

Performante la nivel inalt

Un alt motiv pentru care ar trebui sa ai in vedere achizitionarea unui termosemineu Kenda este si faptul ca acesta atinge performante la nivel inalt. De fapt, consumul atat de redus de combustibil este redus mai ales datorita eficientizarii arderii peletilor. Practic, foloseste un sistem foarte inteligent ce permite obtinerea maximului posibil din potentialul caloric al peletilor.

Prin urmare, nu ar trebui sa te mire randamentul superior pe care un termosemineu Kenda ti-l va oferi.

Design atragator

Daca nu iti doresti o  centrala pe care sa o instalezi intr-o anexa cat mai departe de ochii musafirilor, ci dimpotriva, ti-ai propus sa cumperi un sistem de incalzire atragator si din punct de vedere al designului, atunci ai inca un motiv pentru a-ti cumpara un termosemineu Kenda.

Acestea sunt superbe, te vor incanta zilnic prin prezenta lor, iar ori de cate ori vei privi focul arzand, vei concluziona rapid ca ai facut cea mai buna alegere!