Companiile care produc diverse obiecte folosesc de obicei si un software pentru urmarirea productiei. Cu un astfel de program instalat pe un telefon mobil iPhone sau pe alt tip de telefon, vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate.

Software-ul de planificare a fabricatiei se ocupa de conversia comenzilor clientilor in comenzi de fabricatie. Coordoneaza materiale, utilaje, angajati si alte resurse.

Aplicatia de planificare a productiei preia planificarea productiei la nivelul magazinului. Ajuta la definirea materialelor si a capacitatii de a indeplini o comanda. Acesta analizeaza resursele disponibile si defineste prioritatile si initiaza operatiunile pentru a finaliza si optimiza productia.

Caracteristici principale:

 • Programarea productiei. Acesta acopera sarcina de baza si programeaza fiecare componenta pentru finalizarea comenzii de fabricatie.
 • Planificare si programare. Aplicatia faciliteaza definirea disponibilitatii personalului pentru indeplinirea unei sarcini specifice. Deci, definiti timpul necesar si evitati depasirea timpului pentru echipa.
 • Analiza variabilelor. Acest lucru permite crearea si testarea diferitelor programe de productie. Prin schimbarea intervalelor de timp, puteti gasi fereastra de productie cu cea mai buna performanta. Este un loc in timp in care nu exista constrangeri, sunt resurse disponibile, sunt comenzi efectuate rapid si nici o presiune asupra echipei.
 • Glisati si fixati. O abordare vizuala pentru a modifica sau a rectifica programele de productie. Puteti, de asemenea, sa glisati si sa plasati comenzi pe tot parcursul programului pentru a vedea timpul cel mai performant pentru a face o treaba buna.
 • Diagramele Gantt. Datorita acestei caracteristici, puteti oferi o singura vizualizare a cateva programe pentru echipaj, instrumente si alte resurse. Graficele descriu relatiile si dependenta dintre angajati si locuri de munca in timpul programului de lucru.

Aceste aplicatii de productie isi propun sa optimizeze si sa coordoneze munca echipelor, sa imbunatateasca gestionarea si alocarea resurselor.

Aplicatia de urmarire a timpului va ajuta angajatii sa intre si sa iasa din ture direct de pe smartphone. Pentru un proprietar de afacere, aceasta aplicatie colecteaza costurile exacte ale fortei de munca de productie, urmareste alocarile echipei si contribuie la cresterea eficientei procesului.

Caracteristici principale:

 • Urmarirea automata a timpului. Seteaza urmarirea prezentei angajatilor si programarea personalului.
 • Fisa de timp. Aici angajatii trimit taskuri si sarcini. Vedeti munca efectiva facuta. Orele sau sarcinile pot fi setate ca facturabile sau ne-facturabile.
 • Facturare si raportare a costurilor. Widgetul rapid pentru timp si valoarea acestuia pentru un client, proiect, angajat si sarcina.
 • Urmarirea productivitatii. Optiunile permit definirea activitatilor productive si neproductive.
 • Monitorizarea locatiei. Aplicatia de productie imbunatateste, de asemenea, urmarirea GPS si rapoartele bazate pe web.
 • Optiunea ajuta la estimarea timpului pentru utilizarea resurselor companiei intr-un anumit proiect.
 • Exista o mana de widget-uri care descriu informatii trecute si actuale despre performantele echipei.

Toate aceste aplicatii sunt extrem de utile si va vor ajuta sa obtineti mai repede rezultatele dorite. In plus, vestea buna este ca puteti de asemenea sa obtineti si cele mai mari beneficii de la ele si sa va ocupati de lucrurile foarte importante, fara sa pierdeti timpul.