Canile noastre personalizate sunt realizate cu cea mai buna calitate pentru a oferi clientilor nostri un produs excelent. Sunt realizate din ceramica, iar elaborarea lor este o lucrare pe care am perfectionat-o cu efort si daruire.

Mereu gandindu-ne la conformitatea clientilor nostri am invatat sa lucram cu dragoste si entuziasm, bucurosi sa putem oferi un produs care transmite caldura si afectiune.

Obiectivul nostru principal este ca clientul nostru sa fie multumit. Cine cumpara o ceasca pentru sine sau care vrea sa dea unei alte persoane ar trebui sa se simta multumit de achizitia sa.

Suntem constienti ca facem produse care se strecoara in viata clientilor nostri. De exemplu, micul dejun cu o ceasca care are o fraza imprimata pe ea de genul „Astazi este o zi minunata pentru a fi fericiti” ne ofera un mic impuls pentru a incepe dimineata cu toate bateriile. Ca sa nu mai vorbim daca fraza spune ceva de genul „Esti cel mai bun sot si tata din lume”, cu o fotografie de familie frumoasa tiparita. In concluzie, oferind o ceasca personalizata, oferim dragoste.

Pe de alta parte, am ales acest mediu, site-ul nostru, pentru a ne duce paharele decorate in orice punct din tara. In aceste vremuri, totul se face prin intermediul web-ului. Avansul in internet si retelele sociale face ca distanta sa nu mai fie un impediment. In zilele noastre putem cumpara un produs online in siguranta, usor si simplu, fara a parasi casa noastra.

Motivele pentru care obisctele noastre decorate difera de restul sunt largi si variate, mai jos detaliem cateva.

Cani cu bunatati

In plus, pentru a oferi clientilor nostri o experienta excelenta de cumparaturi, toate paharele noastre personalizate sunt decorate in asa fel incat sa atraga priviri inca de la prima vedere. In acest fel livram un produs complet si de cea mai buna calitate, care devine cadoul ideal si cel mai original pentru orice ocazie.

Ieftin si ieftin Cel mai bun pret!

Paharele noastre sunt de o calitate excelenta. Raportul pret/calitate este ceva la care am lucrat foarte mult. In acest fel putem oferi cele mai bune preturi cu cea mai buna calitate. Sunt pahare personalizate ieftine de calitate imbatabila! Ce ai mai putea cere?

Cauti un alt cadou? Obiectele noastre sunt super originale

In catalogul nostru veti gasi un pic din tot. De la cel mai simplu obiect pentru cei mai clasici, la cele mai distractive modele. Avem un stoc mare de obiecte originale pe care vi le punem la dispozitie, astfel incat sa puteti alege cadoul pe care il preferati. Le puteti vedea pe toate accesand siteul nostru.

Cani cadou

Desigur, daca sunt cani decorate, de o calitate excelenta, cu modele originale, si, de asemenea, la un pret bun, devin cea mai buna optiune pentru a face un cadou cuiva drag. Te vei simti perfect daruind un cadou personalizat persoanelor importante din viata ta.

O vei surprinde si ii vei aduce aminte de tine de fiecare data cand va bea din cana daruita de tine.

Cupe ceramice

Produsul nostru principal sunt canile paharele ceramice, deoarece sunt un produs prezentabil ideal pentru a le oferi cadou, arata bine si, in plus, sunt pentru uz zilnic. Ele stau bine cu testul timpului, sunt rezistente si foarte confortabile pentru micul dejun sau pentru o gustare. Nu sunt niste cani obisnuite care servesc doar ca ornament. Si nu vor fi niste cani uitate intr-un colt din bucatarie, acestea vor fi folosite zilnic, cu drag, datorita mesajului personalizat!

Cani cu fotografie, cu fraze si cu nume

Fotografia sau imaginea

Prin continarea fotografiei sau a imaginii pe care clientul o prefera, i se ofera un caracter special. Se intampla sa ia locul unui suport portret sau tapetul telefonului mobil.

Acestea sunt locuri in care punem fotografiile care genereaza cele mai multe sentimente. Intotdeauna a fost obisnuit sa pastram imaginea celor dragi prezenti pentru a ne aminti de ei. Fie intr-un tablou cu o fotografie de familie marita la un moment dat memorabil. Poate fi fotografia botezului copiilor nostri, a comuniunii sau a descarcarii. Fotografia de nunta de argint sau aur a parintilor este ceva foarte solicitat. Poate fi, de asemenea, fotografia cuiva pe care il admirati, fie ca este vorba de un artist sau un atlet, si chiar imaginea unui personaj fictiv precum Homer Simpson.

Numele

Pe de alta parte, adaugarea numelui pe cana decorata il face mult mai personal. Cine o primeste se va indragosti de pahar daca are numele sau (serios, nu da gres). Exista anumiti factori psihologici care influenteaza acest lucru, dar practic totul consta in faptul ca fiecare persoana iubeste sa-si auda numele sau sa-l vada scris. A-l asculta este ca muzica suava ajunsa la urechile noastre si a-l vedea scris pe lucrurile noastre produce o anumita placere… cine nu si-a scris niciodata numele pe rechizite?