Atunci când vine vorba despre Capitală, auzi tot felul de afirmații: e un oraș murdar, e prea aglomerat, găsești multe locuri de muncă, infrastructura e la pământ, îmi place enorm… și tot așa. Trebuie să recunoaștem, facem parte din cei care iubesc din toți porii Bucureștiul, și nu închipuim cum ar fi să locuim în altă parte. Sunt destul de multe părțile bune ale orașului lui Bucur pentru a le trece sub tăcere, așa că îți vom prezenta și noi câteva dintre ele.

Toate drumurile duc la… București

Da, exact, nu la Roma, așa cum ai putea crede. Sau, în fine, afirmația este valabilă strict pentru teritoriul României. Dar nu poți nega faptul că este principalul nod feroviar și rutier, și chiar ne place enorm de mult asta.

Locuințe pentru toate buzunarele

Chiar dacă există și varianta de a locui cu chirie, nu putem să negăm faptul că o locuință proprietate personală este visul celor mai mulți dintre noi. Și, din acest punct de vedere, nu prea ai de ce să te plângi în Capitală, pentru că găsești apartamente de vanzare Bucuresti pentru toate buzunarele. Cele de lux sunt cu adevărat la superlativ, mai ales dacă ai șansa de a colabora cu o agenție imobiliară profesionistă axată exact pe acest segment.

Cele mai multe evenimente

Bucureștiul este permanent în mișcare, este viu și te atrage ca un magnet. Cele mai noi evenimente aici au loc prima dată și abia mai apoi ajung și prin provincie. Nu știm cum ești tu, dar nouă ne place enorm de mult acest aspect.

Multe locuri de distracție și mall-uri

Tot Capitala este cea care deține supremația și în ceea ce privește distracția. O mulțime de cluburi, restaurant, terase, cafenele, pub-uri, parcuri tematice, mall-uri și multe altele abia așteaptă să fie descoperite de tine.

Locuri de muncă

Este mult mai ușor să îți găsești un loc de muncă în București decât în provincie, pentru că avem de a face cu centrul economic al României. Șansele sunt de partea ta aici.

Sistemul medical este mult mai bine pus la punct

În orașele din provincie este o vorbă: cel mai bun medic din oraș este trenul care te duce la București. Da, deși sistemul medical românesc mai are încă multe lipsuri, nu putem să negăm că aici găsim cele mai mari și importante spitale din România, unde ai mai multe șanse să primești tratamentul care ți se potrivește și care îți poate salva chiar și viața.

Cele mai tari concerte

Cele mai tari concerte din viața ta tot la București vor avea loc. Multe nume grele din muzica internațională au concertat aici, și sigur vor mai veni și altele, în continuare.

Competiții sportive

Dacă adori sportul, măcar prin participarea la evenimentele de acest gen, nu ai cum să negi faptul că cele mai importante competiții sportive au loc aici. De asemenea, aici este locul unde vei găsi cluburile celor mai bine cotate echipe din România.

Parcuri frumoase

Din punctul nostru de vedere, cele mai frumoase parcuri din țară tot în Capitală le găsești. Să amintim doar de Herăstrău, perla parcurilor din București, și deja am spus tot. Și, dacă mai ai și șansa de a locui prin zonă, ești cu adevărat norocos. Banii nu sunt o problemă? Atunci chiar nu mai ai niciun motiv pentru a nu începe chiar acum să cauți apartamente de vanzare Herastrau și să începi să vezi cu proprii ochi cum visele devin realitate.

Un adevărat centru cultural

Nu contează că este vorba despre teatru, operă, muzică, instituții muzeale, spectacole, evenimente culturale, concerte și multe altele, Bucureștiul stă mai mult decât bine la acest capitol, așa că avem de a face cu un adevărat centru cultural.