Stii ca in Romania, foarte multe fete isi indreapta atentia spre o cariera in industria videochatului, in momentul de fata? Unele dintre acestea, aleg sa aplice pe https://www.money-studio.ro/alege-sa-faci-videochat, pentru a obtine un post de model de videochat in cadrul celui mai renumit studio de videochat din tara.

Exista fete care imediat dupa ce termina cu scoala si cu examenul de bacalaureat, aplica direct pentru un job, fara a se mai gandi sa se inscrie la facultate. Exista de-asemenea fete care renunta la facultate, dat fiind faptul ca le este foarte dificil sa invete, si sa aiba si un loc de munca, si isi indreapta atentia spre o cariera noua, in videochat.

Unele femei, aleg sa renunte la vechiul job care este foarte prost platit, pentru a opta pentru o cariera in aceasta industrie care este foarte banoasa. Vom prezenta in continuare unele dintre cele mai importante beneficii ale acestei cariere, si cu siguranta veti intelege de fetele isi doresc sa faca videochat.

  1. Job foarte bine platit

Exista o multime de domenii de activitate in Romania, insa nici unul nu este atat de atractiv din punct de vedere financiar, cum este videochatul. De obicei, oriunde se angajeaza fetele (si nu numai), pana cand acumuleaza experienta, au de suferit din cauza niveluli salarial.

In ceea ce priveste videochatul insa, lucrurile nu stau chiar astfel. Fireste, la inceput modelele nu vor castiga la fel de multi bani precum modelele cu experienta, insa chiar si din prima luna, un model serios, care munceste 8 ore in fiecare zi, poate avea castiguri care sa depaseasca pragul de 1000 de dolari.

Exista modele care dupa nici nu un an de activitate, castiga cel putin 5000 de dolari in fiecare luna, altele castiga insa si mai multi bani. In aceste conditi, trebuie sa recunoastem ca este firesc ca fetele sa viseze la o asemenea cariera.

Multe fete care au calitati de model de videochat, pot alege aceasta cariera, iar in scurt timp pot ajunge sa isi permita o masina de lux, sau propria locuinta, ori isi pot permite sa mearga doar in vacante exotice.

  1. Job legal

Atunci cand vine vorba despre videochat, mai ales pentru ca stim cu totii cat de multi bani se castiga din aceasta industrie, trebuie sa recunoastem ca foarte multe persoane privesc cu o mare lipsa de incredere aceasta activitate, in ceea ce priveste legalitatea.

Dar, da, videochatul este legal in Romania, si este reglementat prin Legea 196/2003, care este modificata si completata prin Legea 496/2004. Deci, se poate vedea foarte clar, negru pe alb, ca videochatul este legal, si ca fetele care fac videochat, au un job perfect legal.

Se incheie contract de munca intre studio si model, la fel ca in cazul oricarui alt loc de munca, in contract sunt mentionate atat datoriile si obligatiile studioului de videochat, cat si ale modelului, care beneficiaza de plata contributiilor la stat, dar si de asigurare medicala si alte facilitati.

In ceea ce priveste contractul de munca, acesta se poate rezilia in orice moment cand modelul nu mai doreste sa faca parte din echipa studioului, asa ca acesta este inca un mare avantaj.

  1. Programul de lucru este flexibil

Un alt detaliu foarte important de amintit este legat de programul de lucru al modelelor de videochat, care este flexibil. Fiecare model poate alege daca isi doreste sa lucreze dimineata, dupa masa sau seara. Dupa cum spuneam insa, este indicat ca modelul sa lucreze cate 8 ore in fiecare zi, indiferent ca o munceste ziua sau noaptea.

Acumuland un total de 160 ore de munca, modelele vor castiga sume mari de bani in fiecare luna. In plus, au posibilitatea de a munci si suplimentar, iar astfel, isi vor rotunji considerabil veniturile.

  1. Nu este necesara experienta

Toate fetele care si-au dorit un loc de munca intr-o alta industrie, s-au lovit de o mare problema si anume de experienta, sau mai bine spus de lipsa acesteia. Peste tot se cere un minim de experienta, nu insa si in videochat.

Fetele care nu au mai lucrat in aceasta industrie, au parte de training profesional, si vor invata de la cei mai buni traineri, astfel incat sa isi poata desfasura fara probleme activitatea, si sa castige multi bani inca din prima luna.

In cadrul unui studio de videochat renumit, precum Money Studio, exista o echipa de traineri foarte buni, care sustin modelele si le invata toate secretele, astfel incat in cel mai scurt timp, sa calce pe cele mai inalte culmi ale succesului.

In plus, probabil unul dintre cele mai importante beneficii de care au parte fetele care practica aceasta activitate, este confidentialitatea. Fara acordul lor, nimeni din cadrul studioului nu le va divulga secretul, iar ele vor lucra avand un pseudonim, si nimeni nu le va cunoaste identitatea.