Cei care intentioneaza sa isi cumpere o locuinta in capitala Romaniei, cel mai probabil isi vor indrepta atentia spre un apartament. Fireste, exista si case de vanzare in capitala, insa preturile acestora sunt foarte mari, exagerat de mari.

Apartamentele au asadar avantajul in primul rand ca sunt mult mai ieftine in comparatie cu casele din capitala. De exemplu, te poti orienta spre apartamente de lux Victoriei, care se afla intr-una din zonele renumite ale capitalei, iar acesta costa mai putin decat o casa care are o vechime considerabila.

In plus, intr-o casa pe care o cumperi si are o oarecare vechime, sa fii sigur de faptul ca trebuie sa investesti bani pentru a o renova, atat la interior cat si la exterior. De-asemenea, sa-ti construiesti o casa in capitala, te costa si mai mult, mai ales daca trebuie sa iti cumperi si teren, sa obtii proiectul, autorizatiile, etc.

In aceste conditii, cea mai avantajoasa solutie este sa iti indrepti atentia spre un apartament de lux Victoriei, care te va intampina cu finisaje premium, astfel incat sa te bucuri de un confort maxim.

Apoi, este important ca in afara de pret, sa ai in vedere si zona. Casele in mare parte sunt construite la periferie, iar pentru a strabate orasul iti va trebui timp si rabdare, tinand cont de traficul infernal din capitala.

In ceea ce priveste apartamentele de lux Victoriei, acestea sunt amplasate intr-una din cele mai frumoase zone ale capitalei. Vei avea acces rapid la tot ceea ce conteaza pentru tine (centre comerciale, facultati, scoli, gradinite, clinici medicale, parcuri, banci si bancomate, etc.).

Ba chiar mai mult, vei fi la cateva minute de statiile mijloacelor de transport in comun, ceea ce cu siguranta reprezinta un mare avantaj.

Nu doar locatia conteaza atunci cand vine vorba de cumpararea unui apartament in defavoarea unei case. La casa ai tot timpul cate ceva de facut. Fie tunzi gazonul, fie il uzi, fie desfasori alte activitati, ceea ce cu siguranta este obositor, mai ales dupa o zi de lucru la birou, unde munca psihica este atat de solicitanta.

In cazul in care insa alegi sa te muti la bloc, dupa ce ajungi acasa, nu ai gazon de udat sau curte de intretinut, asa ca te poti pune in pat pentru a te odihni. De-asemenea, la apartament ai de facut curatenie doar in casa, si cu siguranta vei termina foarte repede de facut acest lucru.

La casa, nu doar ca trebuie sa faci curat in casa, dar trebuie sa te preocupe si curatenia curtii, a anexelor, etc.

Dupa cum se poate vedea, exista atat de multe motive pentru care este indicat ca atunci cand te afli in cautarea unei locuinte sa optezi pentru un apartament, incat nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri in aceasta privinta.

Pentru a face cea mai buna alegere, tine cont de zona in care este amplasat apartamentul, de compartimentarea acestuia, de necesitatile tale, si nu in ultimul rand, de pret.