In cazul in care nu stiati, laptele de magarita este recunoscut la nivel mondial, dat fiind faptul ca are multe calitati terapeutice. Este indicat ca acest lapte care nu contine lactoza, si care de-asemenea contine o cantitate mica de cazeina, sa fie consumat proaspat, dat fiind faptul ca atunci cand este fiert, isi pierde proprietatile.

In randurile care urmeaza, vom discuta despre laptele de magarita, si va propunem sa ramaneti alaturi de noi, pentru a afla unele informatii foarte interesante.

Asadar, incepem prin a va spune ca acest lapte care nu contine lactoza si care contine o cantitate mica de cazeina (a sta il face special si apropiat de laptele matern uman), este folosit inca din antichitate.

Chiar si Hipocrate care este cunoscut la nivel mondial ca fiind parintele medicinei, a laudat in acele timpuri laptele de magarita si beneficiile sale, care combate tusea, iar mai mult decat atat, ajuta plamanii si tot aparatul repirator!

In comparatie cu alte tipuri de lapte care pot fi intalnite in supermarketuri in zilele noastre, laptele de magarita nu contine lactoza, si are un mic continut de cazeina, motive datorita caruia, se aprope foarte mult de laptele matern, pe baza profilului nutritional si pe baza nivelului pH-ului.

Laptele de magarita care este deosebit de eficient in a combate tusea si in a ajuta plamanii si tot aparatul respirator, are un continut bogat de vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitaminca C, vitamina D si vitamina E.

Este foarte important de facut precizarea ca acest lapte de magarita care nu are in compozitie lactoza, este foarte usor de digerat, si are mai putine grasimi in comparatie cu laptele de vaca, insa continutul de Omega 3 si Omega 6 al laptelui de magarita care contone doar o mica cantitate de cazeina, este ridicat.

Acest lapte de pe laptemagarita.ro, in afara de faptul ca ajuta plamanii si intreg aparatul respirator, si combate tusea, mai contribuie foarte mult si la scaderea nivelului de colesterol.

Este de-asemenea foarte important de facut precizarea ca laptele de magarita, in comparatie cu alte tipuri de lapte, nu are in compozitie bacterii, si poate fi consumat fara sa fie pasteurizat.

Substantele naturale care se gasesc in laptele de magarita, sunt eficiente in ceea ce priveste cresterea imunitatii, si pot fi de-asemenea deosebit de utile pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, cum ar fi eczema, psoriazisul sau astmul.

Laptele de magarita, despre care este deosebit de important sa reamintim faptul ca are un continut mic de cazeina dar nu contine lactoza, si este deosebit de util pentru ca reuseste sa combata tusea si ajuta plamanii si tot aparatul respirator, poate fi administrat si copiilor, datorita faptului ca este bogat in calciu, iar astfel, cei mici se bucura de un nivel mare de protectie impotriva infectiilor gastrointestinale.

Tinand cont de toate cele amintite in randurile de mai sus, putem spune ca exista suficient de multe motive pentru a recomanda consumul de lapte de magarita.