Multi proprietari constata ca trecerea simpla de la un termostat manual la unul programabil ofera multe beneficii portofelului, casei si confortului, asa ca ar trebui sa luati si dumneavoastra in considerare ideea de a trece la un termostat Salus Quantum 2021.

Adaugarea unui termostat programabil la unitatea dvs. de incalzire, ventilatie si aer conditionat este cu siguranta un proiect destul de usor pe care il puteti face rapid pe cont propriu. Pur si simplu tpt ce trebuie sa faceti este sa achizitionati un termostat si apoi scoateti vechea unitate de pe perete, observand unde si cum sunt conectate firele. Dupa aceea va fi necesar sa conectati firele la noul dvs. termostat.

Este important sa cititi in continuare ghidul de instalare si configurare al noului dvs. termostat pe care vi l-am pregatit, pentru a profita de tot ce va poate oferi sistemul.

In cazul in care considerati totusi ca este o misiune dificila aceea de a inlocui termostatul pe cont propriu, puteti apela la ajutorul specialistilor, desi dupa cum spuneam, este un proces simplu acela de a inlocui vechiul termostat, cu unul de ultima generatie.

Avantaje oferite de un astfel de termostat

Dupa cum am mentionat deja, va puteti bucura de unele beneficii si avantaje daca alegeti un astfel de termostat, atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste confortul. Iata cateva informatii utile in ceea ce priveste aceste avantaje.

  1. Economisirea banilor

Cel mai mare beneficiu oferit de termostatele programabile este fara doar si poate, reprezentat de reducerea costurilor. Facturile pe care trebuie sa le platiti pentru consumul de energie continua sa creasca in toate partile lumii, iar cea mai buna solutie pentru a combate aceasta problema este sa incercati sa va reduceti consumul de energie.

Cu un termostat programabil, puteti regla temperatura in functie de nivelul de confort personal. Pentru fiecare grad pe care il ridicati sau scadeati temperatura acasa in timpul caldurii verii sau a frigului iernii, veti putea face o economie de pana la 2% din factura de utilitati.

Nu trebuie sa va mentineti aerul conditionat sau caldura in functiune in timp ce sunteti departe de casa. Este de-asemenea posibil sa creati un program in functie rutina dvs. si a membrilor familiei dvs., si care sa mentina temperatura rece sau calda in timp ce sunteti acolo, dar usureaza consumul de energie atunci cand nu sunteti acasa.

  1. O temperatura constanta

Un alt mare plus de care puteti beneficia de pe urmatermostatelor programabile este capacitatea lor de a va ajuta sa mentineti temperatura perfecta si constanta in toata casa. In loc sa porniti aparatul de aer conditionat atunci cand pur si simplu simtiti ca va sufocati de la caldura, termostatele programabile pot sa ruleze la un nivel constant.

In timpul iernii cand luptati impotriva frigului, caldura din interiorul locuintei dvs. poate ramane constanta, dat fiind faptul ca se respecta programul de temperatura programat. Cu ajutorul unui termostat programabil, familia si prietenii se pot simti mai confortabili acasa pe tot parcursul anului, si puteti evita pete calde sau reci majore in diferite zone ale casei.

  1. Cresteti eficienta casei dvs.

Mentinerea eficientei energetice a locuintei, in mod evident este una dintre cele mai importante probleme de intretinere la care se gandesc proprietarii de case, mai ales pe parcursul schimbarii anotimpurilor. O casa mai eficienta isi poate utiliza resursele intr-un mod mai eficient, si poate de-asemenea aduce mai putina uzura asupra aparatelor si sistemelor majore.

Acestea sunt asadar, 3 dintre cele mai importante avantaje de care puteti avea parte daca alegeti sa inlocuiti vechiul termostat, cu unul de ultima generatie, pe care il puteti alege de exemplu de la Salus Controls. Faceti acest lucru cat mai curand, si bucurati-va de aceste avantaje pe care vi le ofera termostatele de ultima generatie.