O singura camera, multe utilizari diferite…Bucataria este acest loc, iar astazi oricine isi poate amenaja acest spatiu in stil propriu cu mobila la comanda.

Bucataria la comanda este solutia potrivita pentru oricine doreste sa creeze un spatiu perfect potrivit gusturilor si nevoilor sale. Astazi, bucataria nu mai este doar camera in care se pregatesc alimente sau se mananca, ci o lume mica in care sa primim oaspeti, sa savuram o cafea relaxanta sau pregatim adevarate delicatese.

Fiecare are propria idee despre cum ar trebui sa arate bucataria de vis, de asemenea, in functie de modul in care doreste sa o foloseasca. Unii prefera bucatarii moderne, cu electrocasnice de ultima generatie si un cuptor mare, altii isi doresc o masa mare pentru mesele cu familia sau prietenii, iar altii vad bucataria ca pe un spatiu mic, aproape invizibil.

Bucataria pe comanda raspunde asadar nevoilor tuturor, tocmai pentru ca fiecare are libertatea de a o mobila dupa ideile sale.

Bucataria clasica pe comanda: stil vintage si lemn

Avand in vedere tendinta actuala spre stilul vintage, bucataria clasica personalizata este una dintre cele mai populare. Bucataria trebuie sa fie din lemn, ferestrele mari trebue sa expuna colectii de portelanuri, iar mobilierul se vede clar.

Desigur, o bucatarie la comanda in stil clasic poate include si electrocasnice moderne si sofisticate care pur si simplu nu existau pe vremea bunicilor nostri. Clasica si contemporana, antica si moderna, acest tip de bucatarie este cea care impaca cel mai bine doua realitati aparent indepartate. Interesanta este posibilitatea de a amenaja acest tip de bucatarie cu mobilier vintage.

Mobila bucataria moderna la comanda reprezinta viitorul

Pe de alta parte, daca preferi un stil mai modern, te vei bucura sa afli ca si bucataria poate fi proiectata individual in acest fel. Clientul care isi doreste sa fie la moda si vede in viitor poate opta pentru mobilier care economiseste spatiu, cele mai noi gadget-uri, cele mai moderne accesorii si tot ce apartine stilului modern. Scopul acestui tip de bucatarie este sa impresioneze.

Cine intra in aceasta bucatarie va vedea un spatiu care imbina eleganta, modernitatea si practicitatea. Punctul culminant este capacitatea acesteia de a raspunde eficient si rapid la nevoile omului modern, mereu grabit si agitat. De obicei dintr-o singura bucata, bucataria moderna la comanda este perfecta pentru garsoniera, intrucat ocupa putin spatiu fara a compromite calitatea si cantitatea serviciilor oferite.

Factori de luat in considerare atunci cand alegi o bucatarie la comanda

Daca vrei sa alegi o bucatarie la comanda, trebuie sa iei in considerare o serie de factori atunci cand planifici. Fiecare persoana si fiecare familie are propriile ritmuri si obiceiuri, iar acestea trebuie sa fie pe primul loc atunci cand se decide cu privire la mobilarea bucatariei, chiar inaintea gustului estetic. Cei care duc o viata agitata vor beneficia mai mult de o bucatarie moderna, pe masura, proiectata, chiar daca prefera stilul clasic din motive estetice.

Totul incepe cu determinarea prioritatilor persoanei sau gospodariei care va locui in bucatarie. Gatit, pranzuri dese sau cine cu multi oaspeti care folosesc cat mai putin bucataria?

Persoana sau familia are o rutina zilnica cu multe activitati si timp limitat sau, dimpotriva, are mult timp pentru sine si isi doreste sa se bucure din plin de bucatarie? Aceste elemente aparent nesemnificative contribuie semnificativ la adaptarea perfecta a bucatariei la nevoile zilnice ale tale.