Viata nu este eterna si nimeni nu a trait la nesfarsit. Un eveniment tragic se poate intampla oricand, oricui, oriunde s-ar afla. Transport funerar interntional vine in sprijinul tuturor celor ce si-au pierdut fiintele dragi, pe meleaguri straine.

Corpul persoanelor dragi, decedat, este cel pe care il asteapta familia acasa, in tara de origine. Transportul acestuia se face intr-un mod sigur si in cele mai bune conditii, astfel trupul neinsufletit sa ajunga acasa la familie cat mai repede cu putinta.

Pasi de urmat al firmelor ce se ocupa cu transport funerar international

Primul pas in transportul funerar international este verificarea intotdeauna, a tarii de destinatie. Fiecare tara are regulile sale in ceea ce priveste documentatia si de asemenea, comunicate speciale pentru transportul funerar international.

Al doilea pas: anunta familia decedatului de sosirea corpului. Cu aproximatie ziua, pentru ca ora exacta nu o poti sti intodeauna.

Factorul determinant va fi de asemenea, cauza decesului, deoarece, in functie de aceasta, transportul poate fi limitat pana cand nu este efectuata ancheta (in cazul unui deces suspect).

Documente initiale pentru transportul funerar international.

Un pas important pentru transportul funerar international se refera la documentatia necesara. Pentru aceasta, vom enumera principalele documente, astfel incat transportul sa se faca fara probleme majore.

Odata ce aceste documente au fost confirmate, se trece la a doua etapa si se inregistreaza aceste documente la cartograf impreuna cu o ruda de gradul intai sau cineva care are o imputernicire pentru a face toate procedurile.

Transportul corpului persoanei decedate

  • Se asigura transportul corpului in cele mai bune conditii de pastrare.
  • Masinile de transport funerar sunt dotate la standarde europene.
  • Se asigura pasaport mortuar.
  • Certificat de deces international
  • Autorizatii de transport funerar international.

Repatrierea corpului se face doar in cosciug de zinc (nu de tabla zincata). Acest cosciug de zinc se introduce intr-un alt cosciug de lemn.

Multi pleaca din tara pentru o viata mai buna, sa isi construiasca un viitor, sa castige mai multi bani si de multe ori se intampla accidente neprevazute, soldate cu moartea. Din pacate pentru familie, de cele mai multe ori, corpul persoanei dragi se afla pe taram strain, si stim cu totii ca pentru a transporta un corp neinsufletit este nevoie de o multime de documente si masina speciala pentru acest lucru…

Aici poti apela cu incredere la transport funerar international. Costurile sunt printre cele mai avantajose, si asta pentru fi un sprijin in durerea familiei celui decedat.

Transportul se petrece in cele mai bune conditii de pastrare a corpului si se incearca repatrierea cat mai urgenta. Indiferent de vreme, de anotimp sau de bariere, transport funerar international functioneaza la capacitate maxima si poate fi contactat non stop.

O companie ce vine in ajutorul familiilor indoliate de pierderea cuiva drag, pe meleaguri straine si care ii sprijina in totalitate cu rezolvarea documentatiei necesare repatrierii corpului decedatului. Un eveniment trist al vietii ce se poate petrece oricand, oriunde! Pentru repatriere corp, alege transport funerar intrnational.

In societatea mobila de astazi, nu este deloc neobisnuit ca cineva sa moara intr-un oras si sa fie mutat in altul pentru inmormantare sau incinerare. De fapt, exista multe motive pentru care locul mortii poate sa nu fie ultimul loc de odihna. De exemplu, moartea poate aparea in timp ce persoana este plecata in vacanta sau in timp ce lucreaza in afara orasului. Este posibil ca persoana decedata sa se fi retras si sa se mute, dar este returnata in orasul sau natal ca ultim loc de odihna.

Indiferent de locul in care o persoana moare, va trebui sa se faca aranjamente pentru transportarea persoanei decedate la locul unde pot fi manipulate ramasitele. In majoritatea cazurilor, aranjamentele pentru transportul ramasitelor umane vor fi facute de un director funerar. Exista consideratii si reglementari speciale care se aplica transportului si acesti profesionisti vor sti cum sa gestioneze detaliile.

Atunci cand efectuati un apel la casa funerara pentru a aranja transportul, persoana care va prelua apelul va va cere o varietate de informatii. In partea de jos a acestei pagini am furnizat o lista a tipului de informatii care vor fi necesare atunci cand faceti aranjamente pentru a expedia

Daca va aflati in zona locala, corpul persoanei dragi este transportat la sol pentru a fi transferat de la locul decesului la o casa funerara locala si acesta este sfarsitul procesului. O familie poate decide ce casa funerara sa aleaga. In aceste cazuri, a doua casa funerara pe care o selectati va face aranjamente pentru a muta corpul. Retineti ca acest lucru va duce probabil la taxe de transport suplimentare.

In unele state, puteti transporta un corp uman pe sol, fara serviciile unui director funerar, dar este esential sa va asigurati ca statul permite acest lucru. Daca intentionati sa traversati granitele, asigurati-va ca respectati legile tarilor prin care veti calatori. In anumite tari este solicitata refrigerarea sau incinerarea.