Pe masura ce se apropie Craciunul, toata lumea se gandeste sa isi pregateasca decorul casei si in special cel al bradului. Daca exercitiul de impodobire a copacului incepe din nou in fiecare an, nu este neaparat usor. Iata cateva chei pentru a avea cel mai frumos brad de Craciun!

Sarbatorile de sfarsit de an se apropie cu pasi repezi si daca inca nu ai inceput sa iti impodobesti bradul, in curand, este timpul sa incepi. Globurile, ghirlandele si micile personaje de Craciun vor veni in curand sa impodobeasca frumosul brad de Craciun pe care l-ai ales spre deliciul copiilor… si adultilor. Da, dar ce tip de decor vei alege?

Alege-l in functie de stilul de arbore pe care doresti sa-l cumperi! Iata cateva sfaturi despre cum sa se potriveasca cel mai bine culorile din arborele tau!

Cum sa alegi o tema?

Exista mai multe posibilitati de a alege o tema pentru brazi simpli sau brazi de lux. Poate functiona asa cum il cumperi dintr-un magazin sau poti adapta decorul bradului in interiorul casei tale. Cred ca este in principal conform viziunii pe care o ai despre Craciun.

Daca pentru tine, Craciunul este o chestiune de traditie, vei prefera rosul si verdele. Iar daca nu planuiesti Craciunul fara zapada, cu siguranta vei alege un decor in tonuri de alb si argintiu. De asemenea, stii ca nu trebuie sa schimbi tema in fiecare an. In schimb, pastreaza ideea generala si cumpara cateva accesorii pentru a te multumi.

Cum incepi sa decorezi un copac?

In ceea ce priveste decorarea bradului, intotdeauna incepe cu luminitele. Iti permit sa vezi mai bine adancimile si spatiile de imbracat ulterior. Ele structureaza arborele intr-un fel. Apoi, aseaza globurile si termina cu ghirlandele pentru ca asta termina decorul. Nu trebuie folosita neaparat, dar este totusi o nota finala care aduce o multime de reflectii.

Cum sa armonizezi totul?

Este nevoie de o anumita consistenta! De exemplu, chiar daca decoratiunile sunt diferite, ar trebui sa faca ecou una alteia. Armonia se regaseste mai ales in culori si nu atat in ​​forma. De aceea sfatul este sa nu depasesti mai mult de doua sau trei culori. Iar pentru ghirlande, alege o singura culoare care va fi folosita in globuri. Mai presus de toate, joaca-te pe adancimi si nu te limita la marginile copacului.

Pentru un pom de Craciun traditional

Bradul traditional este cel mai fidel traditiei de Craciun, cel pe care l-ai facut impreuna cu familia cand erai copil. Acesta este un brad de Craciun autentic si cald, care este de obicei decorat in nuante de verde, rosu si alb.

Micile personaje de Craciun, conuri de pin, globuri si ghirlande rosii si albe iti vor imbraca bradul pentru un Craciun imbracat cu traditiile de altadata.

Pentru un copac contemporan

Bradul contemporan este modern si fantezist. Poti folosi decoratiuni originale si indraznete precum bomboane si decoratiuni colorate care vor face treaba perfect. De asemenea, poti adopta versiunea artificiala pentru brad de Craciun. Aceasta solutie va fi mai potrivita pentru cei care nu vor sa ridice ace dupa ce au trecut sarbatorile de Craciun.