Fie pentru o excursie pe rau, lac sau pentru o vacanta la mare, barcile gonflabile promit o atmosfera de vacanta si proclama aventura. Alege din gama larga de barci gonflabile de calitate pe https://www.nutushopall.ro/barci-gonflabile , unde se gasesc modele in diferite forme, dimensiuni si culori.

Pe langa barcile clasice de cauciuc, se gasesc caiace gonflabile si barci cu palete. Fie doar pentru distractie la scaldat, ca barca sportiva pentru pescuit sau ca barca cu vasle.

Alegerea corecta a barcii gonflabile depinde, printre altele, de dimensiunea si materialul acesteia. Barcile gonflabile ofera spatiu pentru grupuri de pana la sase persoane. Bineinteles, se poate de asemenea, ca barca sa fie condusa de o singura persoana.

Fundul barcilor simple de cauciuc este umflat. Carucioarele pliabile care sunt plasate in barca gonflabila ofera mai multa stabilitate. Alternativ, exista chile fixe sau gonflabile, care ofera manevrabilitatii suplimentare a motorului. O barca gonflabila are nevoie de linii de sustinere si un suport pentru vasle. Unele modele ofera mai mult confort datorita bancilor montabile.

Pe langa rezistenta dorita, materialul si accesoriile sunt factori importanti care ar trebui luati in considerare la cumpararea unei barci gonflabile. Barcile gonflabile din cauciuc sunt fabricate din PVC sau Hypalon. Ambele barci gonflabile din PVC si Hypalon sunt rezistente la intemperii, robuste si flexibile. Acesta din urma este deosebit de important deoarece gonflabilele sunt de obicei infasurate sau pliate dupa utilizare. Unele modele sunt depozitate in pungi practice de transport.

Majoritatea barcilor gonflabile vin cu accesoriile necesare. Aceasta include de obicei vasle adecvate si o pompa de aer. Acestea din urma sunt disponibile electric si pentru barci gonflabile mai mari.

Barcile gonflabile de pe Nutushopall.ro, au o lungime de aproximativ doi metri. Acestea pot fi utilizate numai in apa putin adanca. Spre deosebire de barcile de scaldat, barcile gonflabile au un fund si un material mai dur care nu este deteriorat de caderea carligelor sau a cutitelor. In plus, acestea sunt adesea echipate cu o banca.

Adesea, nu numai un material este utilizat in procesul de productie, dar PE si PVC sunt combinate intre ele pentru a prelungi durata de viata a barcii gonflabile. Daca materialul este construit in mai multe straturi, neoprenul este folosit si ca strat intermediar. Barcile cu aer fabricate dintr-un amestec Hypalon-neopren sunt considerate a fi deosebit de robuste.

Pe Nutushopall.ro, barcile gonflabile sunt destinate pescuitului si plimbarilor de agrement. Sunt fabricate din vinil dur, de inalta calitate, laminat, rezistent la abraziune, impact, lumina soarelui sau apa sarata.

Barca este construita cu 3 camere de aer, astfel incat, daca una din camere se dezumfla, celelalte 2 raman umflate, pentru o mare siguranta, iar pentru o umflare sau dezumflare rapida este prevazuta cu 2 valve. Pe cele doua laturi ale barcii sunt prevazute suporturi pentru undite si pentru vasle. Umflarea barcii se poate face cu ajutorul unei pompe manuale sau al unei pompe electrice.

In magazinul online Nutushopall.ro, in sectiunea Sport si activitati in aer liber, se vor gasi barci gonflabile de inalta calitate la un pret excelent!

De ce sa iti cumperi propria barca gonflabila?

Iata mai multe motive pentru care ar trebui sa te gandesti sa iti cumperi propria barca gonflabila:

  • O barca gonflabila te ajuta sa te bucuri de confort si sa nu fie necesar sa te intrebi mereu daca vei gasi barca atunci cand pleci la pescuit sau atunci cand vrei sa iti petreci diminetile pe lac, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de mai multa liniste, fara sa stai mereu stresat;
  • O barca gonflabila te ajuta sa economisesti – in loc sa platesti chiria pentru o barca poti lua cu tine propria barca pe care sa o utilizezi in calatorii sau in excursii si la pescuit, ceea ce inseamna ca vei face economii considerabile pe termen lung, mediu si scurt;
  • O barca gonflabila va fi mereu acolo cand ai nevoie de ea – daca vrei sa pleci la pescuit nu ai niciun motiv sa iti mai faci griji ca nu vei gasi barca potrivita. Nu mai trebuie sa cauti la prieteni sau sa cauti balti care inchiriaza barci si tot ce trebuie sa faci este sa pui barca in portbagaj si sa mergi pe balta preferata;
  • Cu o barca gonflabila poti oferi momente de neuitat familiei tale – avand la indemana o barca gonflabila poti oferi familiei tale momente de neuitat astfel incat fiecare membru sa se simta bine si sa fie fericit. In felul acesta nu mai trebuie sa te gandesti la costuri, iar daca o exrcursie pe lac este ceea ce isi doresc, doar iei barca la plimbare si ai scapat.

Tinand cont de toate aceste aspecte, nu ai nicium motiv pentru care sa nu iti cumperi propria barca atunci cand esti pasionat de acest domeniu. Barcile gonflabile sunt ieftine si vor ramane alaturi de tine pentru mult timp.