După ce ai rezervat locul nunții, ai comandat decorațiunile și ai selectat meniul perfect, este timpul să te organizezi și în privința mărturiilor. A le oferi cadouri de nuntă invitaților tăi este o tradiție veche și aproape obligatorie, mai ales pentru a le mulțumi într-un mod special celor care au decis să celebreze alături de voi.

De la buget, la prezentări, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când achiziționezi aceste mici surprize pentru invitați.

Încearcă să rămâi pe cât posibil într-o limită de buget  

Când vine vorba de mărturii de nuntă, ieftin și distractive sunt cele două elemente pe care trebuie să le ai în vedere. Combinate, cadourile pe care le oferi petrecăreților tăi și beneficiile pe care le pui la dispoziție acestora, reprezintă aproximativ 2-3% din bugetul tău total, așa că nu trebuie să exagerezi cu aceste mărturii.

În cele din urmă, aceste atenții nici nu trebuie să fie foarte scumpe, ci mai degrabă, pot fi considerate amintiri speciale. La 23h Events îți punem la dispoziție o gamă largă de asemenea produse de acest fel, pentru a ne asigura că vei găsi și ceva special pentru tine și pentru invitații tăi.

Rămâi la tema nunții tale

Vrei ca invitații să-și amintească nunta ta când văd  mărturia pe care le-ai oferit-o, așa că omagiază-ți tema nunții într-un mod subtil prin cadoul pe cate îl oferi. Dacă organizezi o petrecere de dans în stil Gatsby, oferă invitaților tăi sticle de șampanie în varianta mini sau prăjituri.

Dacă optezi pentru ceva mai casual, cum ar fi o temă rustică în aer liber, oferă oaspeților mărturii miere la nuntă. Totodată, borcănașele de acest fel pot fi personalizate cu mesaje superbe și cu elemente foarte drăguțe.

Mărturia poate fi foarte practică 

Nu vrei ca invitații tăi să-ți arunce cadourile imediat ce ajung acasă, așa că fii practic. Oferă-le ceva al tău și evită lucrurile care sunt imposibil de utilizat. Mierea și bomboanele sunt întotdeauna o alegere bună atunci când alte opțiuni sunt în afara intervalului de preț stabilit de tine. Este relativ ieftin și în mod sigur invitații le vor aprecia și le vor utiliza în ceai, cafea sau pur și simplu le vor mânca în aceeași seară

Comandă un produs înainte a da comanda finală

Înainte de a colecta toate ofertele, cere vânzătorului să-ți trimită o mostră. În felul acesta îl poți verifica, gusta (dacă este comestibil) și testa din nou înainte de a-l folosi pe deplin. Nu vrei ca invitații tăi să primească ceva mai puțin decât minunat în ziua cea mare și să își facă o impresie greșită despre eveniment. Detaliile de acest fel pot face diferența și este important să ții cont de ele.

Cumpără câteva produse extra

Asigură-te că ai la îndemână câteva mărturii suplimente în cazul în care ceva nu merge bine. Dacă cineva le sparge sau deteriorează din greșeală ori pur și simplu un invitat  își dorești mai multe mărturii este întotdeauna bine să împachetezi câteva ca rezervă. Dacă ajungi să rămâi cu câteva la final, nu este nicio problemă pentru că le poți păstra pentru tine.