Femeile iubesc bijuteriile, iar acest lucru il cunoastem cu totii. Acesta este si motivul datorita caruia, nu exista femeie care sa nu detina cel putin 3-4 bijuterii.

Foarte multe femei aleg sa poarte bijuterii din aur, pentru ca acestea arata cu adevarat fabulos, insa aurul este si un metal scump, si femeile doresc sa arate ca din punct de vedere financiar, o duc foarte bine.

Exista insa si foarte multe femei, care in ciuda faptului ca au o situatie financiara foarte buna, isi indreapta atentia spre bijuterii din argint, precum lantisoare argint sau cercei de argint.

Lantisoarele din argint sunt accesorii iubite de femei, atunci cand acestea vin la pachet alaturi de un medalion. Exista multe doamne si domnisoare care isi indreapta atentia spre lantisoare de argint elegante si rafinate, care sunt insotite de medalioane cu numele lor.

Exista insa si diferite alte tipuri de medalioane din argint care pot fi atasate lantisoarelor, si care arata cu adevarat fabulos. Alte femei aleg sa poarte lantisoare din argint, alaturi de o cruciulita sau alaturi de un alt tip de medalion.

Exista femei de-asemenea care atunci cand vine vorba despre bijuterii din argint, aleg sa isi indrepte atentia spre bratari argint. Bratarile sunt accesorii care ies mai mult in evidenta decat lantisoarele, dat fiind faptul ca sunt adaugate pe mana, iar mana este de cele mai multe ori miscata, si apare mai mult in campul vizual al celor din jur.

Cele mai indragite bijuterii din argint insa, sunt fara doar si poate cerceii. Nu exista femeie care sa nu aiba acasa cel putin 2 – 3 perechi de cercei din argint. Exista atat de multe modele de cercei din argint, astfel incat, doamnele si domnisoarele pot cadea pe ganduri, pentru ca nu se vor decide foarte usor.

Exista cercei din argint care se potrivesc pentru a fi purtati in viata de zi cu zi, in timp ce alte perechi de cercei din argint sunt potriviti pentru a completa tinutele elegante, alte perechi de cercei se potrivesc cel mai mult cu tinutele de birou. Vom vedea in continuare despre ce este vorba!

Cercei pentru ocazii speciale

Femeile care isi indreapta atentia spre cerceii din argint pe care sa ii poarte la diferite ocazii speciale, in mod evident trebuie sa se gandeasca la un singur lucru: opulenta. Pentru a fi purtati la evenimente importante, cerceii pot fi de tip candelabru, si accesorizati cu pietre stralucitoare.

Cercei pentru birou

Atunci cand vine vorba despre alegerea cerceilor de argint care sa completeze perfect tinuta de birou, precizam faptul ca, alegerea potrivita consta in cercei definiti prin bun gust si simplitate; astfel ca o pereche de cercei perle se potrivesc de minune.

Alaturi de o asemenea pereche de cercei, se poate alege si un lantisor din argint, simplu dar rafinat. Acesta poate fi accesorizat la randul lui, cu un medalion cu nume, sau cu un medalion mic si dragut. Se poate alege chiar un set compus din cercei si lantisor din argint, plus medalion.