De odihna are nevoie oricine, dar  conteaza si calitatea acestora, nu doar cate ore aloci somnului. In general vorbind, exista o serie de factori ce influenteaza calitatea somnului, printre care si starea ta psihica sau ce nivel de stres ai.

Pentru ca ajungi sa te pui in pat obosit si sa te trezesti la fel de obosit, ca si cand orele acelea au fost in zadar. Specialistii vorbesc despre efectul de stres in aceste cazuri. Iar solutia poate veni de unde nu te astepti – un fotoliu Masatto!

Programul tau de somn poate fi mai placut, cu Masatto

Exact ca in viata, nu este de ajuns sa traiesti in fiecare zi cu gandul ca trebuie sa le faci pe toate, sa bifezi toate task-urile, ci conteaza si cum traiesti totul, Masatto a creat fotolii de masaj care sa te incante. Influenta acestora se vede si in modul in care te vei odihni, iar in acest sens recomandarea este de a savura o sesiune de masaj.

Din tipul programelor de masaj ce pot fi incercate la fotoliile Masatto nu ezita sa incerci pe cele ce au ca scop relaxarea, pentru a castiga o stare de calm si de bine, instant chiar. Incearca refreshing nap, incearca sweet dreams, doua dintre programale special concepute pentru a fi savurate inainte de somn.

Descopera starea de zen cu Bellatrix!

Daca vei alege spre exemplu Bellatrix, unul din fotoliile aparte din gama Masatto ultima lansata, vei descoperi un concept bine gandit ce roieste in jurul relaxarii. Ai toate motivele sa iti regasesti starea aceea de confort care sa te ajute sa te odihnesti mai bine. Pentru ca iti relaxezi mintea si trupul, pentru ca vei fi imbratisat de perne moi si calde, pentru ca luminile ambientale sunt si ele de efect si te calmeaza.

Zero gravity este functia care iti va alinia corpul astfel incat sa fii mai relaxat, la propriu, adica sa nu iti simti greutatea  corporala. Tehnicile de masaj multiple si de efect vor actiona local sau pe intreg corpul.

Cand esti mic si alintat de mama, te calmezi la sanul ei, in bratele ei calde, leganat cu drag. Cand esti mare, alegi Bellatrix sau un alt fotoliu Masatto ce te rasfata cu functii diverse de inalta tehnologie. Setezi totul cu un mic efort, insemnand butoanele de pe bratul fotoliului.

Programul tau de somn poate incepe cu un ritual al relaxarii in fotoliul Masatto. Vei simti diferenta! Afla cum poti testa gratuit si ce alte modele sunt disponibile, din pagina oficiala masatto.ro.