Smartphone-urile sunt fara doar si poate, cele mai importante dispozitive ale momentului, motiv pentru care de la cei mici si pana la cei mari, toata lumea isi doreste astfel de dispozitive performante, care sa faca fata tuturor cerintelor.

Smartphone-urile pot fi folosite in foarte multe scopuri, insa in randurile care urmeaza, vom vedea care sunt aplicatiile pe care parintii le pot instala pe dispozitivele lor, indiferent ca folosesc telefoane mobile Lg sau alte dispozitive Android; sau ca detin dispozitive iPhone.

Datorita acestor aplicatii, acestia sunt la curent cu tot ceea ce fac copiii, si ii supravegheaza chiar daca nu sunt in permanenta langa ei. Veti descoperi in continuare cateva dintre cele mai bune astfel de aplicatii.

  1. Today’s Parent My Family App

Aceasta aplicatie este un ghid personalizat pentru varsta si stadiul copilului. Aplicatia va permite sa va urmariti copilasii, va ofera ghiduri privind asistenta cu hranirea biberonului si alaptarea, va permite sa surprindeti amintirile copilului cu instrumentul pentru carti de povesti, ofera diverse retete de mancare pentru bebelusi, si multe altele. Aceasta aplicatie poate fi instalata si pe telefoane mobile Lg sau alte dispozitive Android, cat si pe telefoanele celor de la Apple (iPhone).

  1. Baby Nursing-Breastfeeding Tracker

Noile mamici cred intotdeauna ca ar fi grozav daca ar putea avea asistent personal 24 × 7 care sa le ajute sa organizeze totul. Aplicatia pentru asistenta medicala pentru copii este cea care actioneaza ca asistentul personal care va ajuta sa va organizati, sa inregistrati si sa setati un model care sa faciliteze programul de hranire al celui mic. Daca nu doriti ca epuizarea sa va preia, aceasta este o aplicatie indispensabila pentru toate mamele noi.

  1. Baby Monitor 3G

Ca parinti, trebuie sa aveti o vigilenta constanta asupra bebelusilor dvs. pentru a va asigura ca sunt in siguranta si fericiti. Aplicatiile pentru monitorizarea bebelusilor le permit parintilor sa vegheze de departe copilul. Daca doriti sa va asigurati ca bebelusul dvs. este sanatos si in siguranta in patut, atunci aceasta este aplicatia accesibila pentru dvs. Aceasta aplicatie trimite videoclipurile si fotografiile copilului dvs. din camera micutului, trimite alerte despre vibratii si ii va permite copilului sa va asculte vocea.

  1. Chore Monster

Aceasta aplicatie ajuta parintii sa gestioneze treburile si face ca sarcinile sa fie distractive pentru copii. De multe ori copiii sunt de acord sa faca treburile in schimbul recompenselor si toate acestea pot fi gestionate complet cu Chore Monster.

Parintii pot crea o lista de sarcini pentru copiii lor in aplicatie si pot tine o evidenta a acestora. Copiii au o autentificare separata in care pot vedea ce sarcini le-au fost atribuite, le pot completa si obtine recompense.

Parintii pot adauga recompense pentru copii, cum ar fi jucaria lor preferata, ciocolata sau orice le place in schimbul unei anumite cantitati de puncte acumulate. Pare interesant, nu? Ei bine, multi parinti folosesc aceasta aplicatie pentru a-si tine copiii ocupati, astfel incat sa isi poata face treburile zilnice.

  1. Glow

In primul an al cresterii copilului, exista mai multe repere de crestere pe care parintii trebuie sa le aiba in evidenta si poate fi o sarcina coplesitoare pentru majoritatea dintre noi. Este evident ca fiecare copil este diferit si va atinge aceste repere in ritm diferit, dar avand un sens general daca copilul progreseaza dupa asteptari, poate fi de mare ajutor parintilor in a sti daca exista vreo problema privind cresterea.

Glow este aplicatia care va da voie sa urmariti etapele importante de crestere ale bebelusului, impreuna cu multe lucruri semnificative, cum ar fi cand copilul incepe sa poate sta, cand copilul zambeste pentru prima data si multe altele.