Cat de amuzanta poate fi o farsa telefonica? Datorita utilizarii smartphone-urilor si a aplicatiilor pentru dispozitive mobile, puteti alege dintre numeroase aplicatii pentru a reda apeluri farse. Exista unele care iti permit sa faci farse prietenilor tai care sunt cu adevarat hilare.

De ce sa nu le incerci? Iata cele mai descarcate de pe web. In cazul in care ai nevoie de un display nou pentru a te bucura de aplicatiile tale, intra pe inlocuire display Xiaomi.

  1. Prank dial

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute aplicatii din aceasta industrie, deoarece va ofera posibilitatea de a alege intre numeroase glume in diferite contexte. Doar alegeti numarul prietenului cu care doriti sa jucati gluma si apoi gasiti tipul de gluma. Multe sunt platite, in timp ce altele sunt gratuite.

  1. Juasapp

A face glume gratuit cu Juasapp este foarte usor deoarece aplicatia iti va permite sa alegi cand sa incepi apelul, la ce data si la ce ora, plus glume foarte amuzante sunt disponibile. Ce asteptati pentru a utiliza aceasta aplicatie? Va fi chiar amuzant!

  1. Yazzy

Aceasta aplicatie va permite sa simulati o conversatie din diverse retele sociale si este o modalitate ideala de a face glume cativa prieteni cu capturi de ecran false.

Alte trucuri de jucat cu ajutorul unui smartphone

Exista multi oameni care sunt obsedati de tehnologie si le faci farse cu aplicatii pe masura ar putea fi foarte distractiv. De aceea au fost create unele care te vor face sa zambesti facand joc de cei mai apropiati prieteni.

De exemplu, exista aplicatii precum Motion fart, care simuleaza un vant si, prin urmare, ar putea sa-ti faca de rusine prietenii. Exista si niste aplicatii putin mai farsoase care in schimb te fac sa crezi ca exista posibilitati de a face ceva, intr-un mod foarte putin probabil.

O astfel de aplicatie este WiFi Charger, care promite sa va incarce telefonul mobil sufland pe el sau cu ajutorul vantului. Exista si aplicatii care in schimb isi bat joc de cei care sunt putin mai creduli si te vor face sa faci poze, de exemplu, cu o fantoma in spate sau cu ceva infricosator.

Este un mod foarte frumos de a-ti speria prietenii, mai ales in preajma sarbatorilor si aniversarilor precum Halloween-ul!

In alte cazuri, puteti folosi aplicatii pentru dispozitive mobile care va permit in schimb sa generati continuu sunete enervante care va vor innebuni colegii la serviciu. Se pot genera zumzete continue, zgomote insistente datorita aplicatiilor precum Audio Blaster sau High frequency noise.

In alte cazuri, poti folosi o imagine cu puncte de suspensie care ii va face pe prietenii tai sa creada ca continui sa scrii pe WhatsApp atunci cand nu este adevarat. Dar sa acuzi pe nedrept pe cineva ca ti-a spart smartphone-ul facand sa apara pe ecran un crack fals? Va fi un mod frumos de a-ti bate joc de cei mai creduli prieteni ai tai.

In orice caz, exista atat de multe moduri de a te distra cu ajutorul aplicatiilor pentru dispozitive mobile! In timp ce inainte trebuia sa muncesti putina imaginatie pentru a face glume, acum aceste aplicatii vor face totul mult mai usor si mai imediat: un alt avantaj al tehnologiei!