Dupa cum bine stim cu totii, tableta este un dispozitiv mobil care poate fi utilizat in aceleasi scopuri precum un smartphone, dar poate indeplini si sarcinile unui laptop.

O tableta este preferata de utilizatori atunci cand au nevoie sa se uite la film, cand editeaza fotografii sau cand fac alte lucruri iar atentia la detalii este importanta. In aceste conditii, utilizatorii isi pot indrepta atentia spre o tableta Samsung care are ecranul cat mai mare.

Exista diferite tablete Samsung care pot fi utilizate de catre utilizatori pentru a edita fotografiile, datorita unor aplicatii foarte interesante. Acest articol va prezinta cateva astfel de aplicatii.

Photo Effects Pro

Photo Effects Pro este cu siguranta un editor ideal pentru cei carora le place sa se joace cu filtre, efecte, autocolante si nu numai. Se mandreste cu mai mult de 40 de filtre si efecte, precum si posibilitatea de a adauga de asemenea, text, autocolante si cadre.

O caracteristica neobisnuita a Photo Effects Pro este abilitatea de a picta cu degetul pe fotografia dvs. pentru a face ceva unic din fotografia respectiva. Exista o mica selectie de instrumente de editare a fotografiilor, pe care le puteti utiliza. Despre Photo Effects Pro trebuie mentionat faptul ca este o aplicatie gratuita, ceea ce o face excelenta pentru cei care au un buget redus.

Photo Lab Picture Editor

Photo Lab nu este printre cele mai populare aplicatii de editare foto. Cu toate acestea, aplicatia reuseste sa se descurce destul de bine. Se mandreste cu peste 640 de filtre, cadre si efecte.

Cu acesta aplicatie, puteti crea montaje, puteti edita usor fotografii, puteti imbina efecte pentru a crea cateva fotografii unice pe care sa le impartasiti prietenilor. Exista o versiune gratuita cu reclame si filigrane. Puteti incerca mai intai versiunea gratuita inainte de a cumpara versiunea pro.

Photo Mate R3

Photo Mate R3 este succesorul spiritual al Photo Mate R2, care a fost unul dintre cei mai buni editori foto. Photo Mate R3 este inca o aplicatie destul de noua, asa ca va asteptati sa evolueze si sa se imbunatateasca in timp.

Deocamdata, veti avea acces la o suita destul de puternica de instrumente de editare, inclusiv toate elementele de baza. Tinand cont de toate acestea, daca aveti nevoie de o aplicatie ideala pentru editarea foto, in mod evident Photo Mate R3 poate fi o optiune buna.

PicsArt

PicsArt exista de foarte mult timp si a acumulat peste 250 de milioane de descarcari pana in prezent. Din fericire, dezvoltatorii au facut o treaba decenta actualizand aplicatia pentru a se mentine in topul preferintelor utilizatorilor.

Veti gasi o multime de lucruri obisnuite, inclusiv instrumente de editare usoara, precum si filtre, text, autocolante si colaje. Se mandreste cu peste 100 de instrumente de editare, precum si cu o comunitate de oameni creativi cu care sa impartaseasiti lucruri.

De asemenea, puteti utiliza aceasta aplicatie pentru a genera gifuri animate si chiar pentru a desena lucruri pe fotografiile dvs. Este o optiune puternica, cu o multime de caracteristici. Exista, de asemenea, o multime de alte instrumente foto de la PicsArt. Cu siguranta, merita sa instalati si aceasta aplicatie pe tableta dvs.

Pixlr

Pixlr by AutoDesk, cunoscut si sub numele de Pixlr Express, este un editor foto apreciat de catre utilizatorii de tablete Samsung si nu numai. Dispune de o multime de filtre si de caracteristici, instrumente de editare cosmetica pentru indepartarea petelor si albirea dintilor. Cu siguranta, este una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto.

Cu siguranta, pentru persoanele pasionate de editarea foto, aceasta este o aplicatie pe care trebuie sa o incerce, mai ales daca folosesc o tableta Samsung de ultima generatie.