Fiecare dintre noi are cate un telefon de care avem grija cum putem, unii mai mult, altii mai putin. Pentru ca am trecut printr-un an dificil, poate ca nu se afla pe lista prioritatilor cumpararea unui nou telefon, de aceea, poate ca ai avut o atentie mai mare la telefonul tau, pentru a nu-l scapa, pentru ca ai vrea sa eviti eventualele reparatii care ar costa p suma destul de mare de bani.

Cu toate acestea, exista cateva accesorii de protectie pentru telefoane care sunt foarte importante si alaturi de acestea voi prezenta si accesoriile importante de incarcare. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Cel mai important accesoriu este incarcatorul. Chiar daca Apple a schimbat traditia, astfel ca iPhone 12 nu mai vine in cutie nici cu un incarcator, nici cu o pereche de casti, Samsung i-a urmat exemplul cu seria S21, deci daca ai unul dintre aceste telefoane, poate ca ai mare nevoie de un incarcator. Chiar daca nu ai un astfel de telefon, de incarcator va trebui sa ai grija, pentru ca si el se poate strica, iar in acest caz va trebui sa cumperi altul sau sa il duci la un service gsm pentru a se repara.

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului. Daca de exemplu, ti-ai cumparat un Samsung Galaxy J2 2018 si nu ai avut o folie de protectie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele ca telefonul sa se sparga sunt foarte mare, iar in aceasta situatie va fi nevoie de o schimbare a geamului la Samsung Galaxy J2 2018, care te va costa o suma destul de mare de bani.

Husa de protectie este un alt accesoriu foarte important care se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie. Pe langa protectie, husa mai are si rolul de infrumusetare a telefonului, astfel ca ea se gaseste intr-o multime de modele, inflorate, cu animale, peisaje, cu sclipici sau chiar simple. Husa poate fi de tip carte, ce protejeaza atat spatele, cat si ecranul, dar si de silicon de spate.

Bateria externa este alt accesoriu important, fiind foarte util atunci cand nu esti acasa si telefonul este pe cale de a se descarca. Daca inca mai ai nevoie de telefon, dar nivelul bateriei este scazut, bateria externa te va salva si vei avea nevoie doar de un cablu.

Castile sunt si ele foarte importante pentru unele persoane si cum unele telefoane nu vin in cutie cu ele, va trebui sa le cumperi, dar se gasesc o multime de modele pe piata.

Asadar, acestea sunt cele mai importante accesorii pentru telefoane, iar daca iti lipseste unul, este cel mai bine sa mergi cat mai repede sa il achizitionezi.