Fotografiile sunt unele dintre cele mai importante aspecte ce fac parte din viata noastra. Noi le pretuim si le apreciem peste ani si suntem inspirati de momentele frumoase care se petreceau. Astfel, telefoanele mobile joaca un rol important, semnificativ, in realizarea usoara si la indemana a fotografiilor.

De aceea este important sa ai un telefon care sa te ajute sa faci poze frumoase si exact atunci cand iti doresti acest lucru. Atunci cand ai probleme cu un display sau cu alte componente, poti sa cumperi tot ce ai nevoie de la MagazinGsm.ro.

Poti descoperi aici display Samsung ce trebuie schimbat pentru telefonul tau. Poti sa te bucuri de promptitudine, de o buna comunicare si de produse de calitate, care sa te ajute sa ai telefonul in cea mai buna stare.

Aplicatiile pentru editat fotografii sunt foarte importante pentru ca te ajuta sa obtii cele mai frumoase imagini dorite. Te poti juca, poti sa experimentezi, sa modifici culori si sa te manifesti intr-un mod creativ, cu aplicatiile potrivite. Iata cele mai importante 5 aplicatii pentru editat poze, de care te poti bucura chiar pe telefonul tau mobil:

  1. Vintage Retro Camera

Cu aplicatia Vintage Retro Camera poti adauga multe tipuri de filtre vintage sau retro de care te poti bucura de fiecare data cand doresti sa patrunzi intr-o lume din trecut. O sa ai poze care par a fi rupte dintr-o revista veche sau dintr-un album al vremurilor trecute.

Imaginile sunt foarte romantice, frumoase si speciale. Vei putea construi un intreg album cu asemenea poze deosebite.

  1. InCollage

InCollage ofera posibilitatea ca tu sa creezi colaje de calitate, cu o multitudine de functii si stiluri pe care le poti utiliza. Poti sa folosesti pattern-uri diverse, functii speciale ale aplicatiei, pentru a suprapune poze, pentru a le taia sau alinia asa cum doresti, pentru a obtine imaginea frumoasa pe care o astepti.

  1. Acolor Story

Prin intermediul aplicatiei Acolor Story adaugi culoare, schimbi contrastele si adaugi o prospetime sau un vibe pe care il vrei pentru pozele tale.

  1. TouchRetouch

Cu ajutorul aplicatiei TouchRetouch poti sa modifici si scapi de elementele nedorite din cadrul pozei tale.

Exista situatii neplacute in care ai o fotografie care a cuprins si anumite aspecte pe care vrei sa le elimini imediat. Aceasta aplicatie te ajuta sa obtii exact ceea ce doresti sa sa ai o poza care sa cuprinda doar ceea ce cauti.

  1. PhotoScan By Google Photos-

Exista o aplicatie care te ajuta sa poti sa scanezi pozele vechi in format fizic. Aceasta aplicatie se numeste PhotoScan By Google Photos si este usor sa o descarci in telefonul tau imediat. Astfel, vei putea avea albume cu pozele tale de suflet de cand erai mic/a.

De asemenea, pozele cu parintii, bunicii sau pozele de familie foarte vechi pot sa prinda din nou viata si pot sa fie transmise catre alte persoane. O sa te bucuri de amintiri vechi, de posibilitatea de a include aceste poze in albumele de familie si in colajele realizate tot cu ajutorul telefonului tau.