Viata la curte vine la pachet cu o multime de responsabilitati pe care trebuie numaidecat sa ti le asumi atunci cand te decizi sa te muti la casa. De exemplu, daca ai o curte spatioasa si doresti sa te gospodaresti, atunci cu siguranta vei prefera sa cresti cateva pasari, pentru a avea o sursa de hrana cat mai sanatoasa.

Ei bine, acestora nu trebuie sa le asiguri doar hrana si un adapost, ci mai au nevoie si de siguranta. Iar asta deoarece pasarile de curte au destul de multi pradatori, asa ca trebuie sa te asiguri ca acestea nu vor fi atacate atunci cand ti-e lumea mai draga.

Dihorii si vulpile sunt, de regula, cei mai periculosi pradatori care iti pot ataca pasarile. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a te lasa fara pasari, iar de aceea trebuie sa te asiguri ca vor pastra o distanta cat mai mare de pasarile tale.

Din acest motiv ne-am decis ca in randurile urmatoare sa iti prezentam cea mai buna metoda de combatere a dihorilor. Astfel, daca nu iti doresti sa te trezesti cu surprize deloc placute, atunci cu siguranta ar trebui sa folosesti si tu metoda pe care ti-o recomandam mai jos.

Dihorii pot fi tinuti departe de pasari cu ajutorul ultrasunetelor

Cea mai eficienta metoda de a tine dihorii departe de pasarile noastre poate fi gasita pe site-ul fara-daunatori.ro, un magazin online cu o oferta foarte bogata de produse ce pot fi folosite pentru combaterea daunatorilor.

Printre acestea regasim si aparate anti dihori, cea mai eficienta solutie de a tine dihorii cat mai departe de curtea si de pasarile tale. De ce o consideram o metoda atat de eficienta si de recomandata? Ei bine, avem o multime de motive care ne imping sa facem aceasta recomandare.

In primul rand, aceste aparate anti dihori au preturi foarte accesibile, asa ca iti poti permite achizitia unui astfel de dispozitiv fara a face sacrificii prea mari. Apoi, odata achizitionat, nu trebuie decat conectat la o sursa de alimentare cu energie, iar aparatul anti dihori isi va face treaba singur, fara a mai fi nevoie ca tu sa intervii intr-un fel sau altul.

Mai exact, dispozitivul anti dihori va emite ultrasunete care vor actiona la sistemul nervos al dihorilor. Aceste ultrasunete sunt atat de deranjante pentru dihori, incat nu isi vor dori sa se apropie prea mult de sursa acestor zgomote emise la frecvente inalte.

In tot acest timp, pasarile nu sunt afectate deloc de ultrasunetele emise. Iar asta deoarece aparatele fara-daunatori.ro sunt grupate pe categorii si concepute in asa fel incat sa actioneze doar in cazul anumitor daunatori, frecventele ultrasunetelor fiind alese special pentru a fi percepute doar de catre dihori in acest caz.

Apoi, trebuie sa stii ca aceste aparate anti dihori nu consuma multa energie, asa ca trebuie lasate sa functioneze in regim continuu, intocmai pentru a preveni atacul dihorilor.

Astfel, noi le recomandam chiar si persoanelor care nu au avut probleme cu dihorii, intocmai pentru a le evita cat mai mult cu putinta.

Acestea fiind spuse, daca vei pune in practica metoda recomandata de noi atunci sigur nu vei suferi pierderi din cauza dihorilor.