Cu exceptia cazului in care detii cele mai noi tehnologii de imprimare, este probabil ca ceea ce printezi sa difere de ceea ce vezi pe ecran. Daca vrei rezultate specifice de culoare, cea mai buna varianta este sa alegi display print la o companie specializata.

Cand vine vorba de rezolutia corecta a afisajului, tipografiile sunt adesea intrebate „Ce rezolutie trebuie sa aiba imaginile mele?” In lumea tiparirii in format mic, raspunsul la aceasta intrebare este de obicei unul usor. Daca rezolutia este mai mare decat aceasta, dimensiunea fisierului va creste exponential fara a creste efectiv calitatea imaginilor. Daca rezolutia este mai mica decat aceasta, s-ar putea sa se observe denivelari pe margini, precum si zone de contrast.

Cu toate acestea, raspunsul la aceasta intrebare este mult mai dificil atunci cand vine vorba de rezolutia tiparirii in format mare. Nu iti fa griji, exista tipografii care detin cea mai noua tehnologie in domeniu astfel incat sa iti poata da solutii optime pentru display print. Astfel, atunci cand vine vorba de rezolutie pentru proiectele de tiparire in format mare vei beneficia de cea mai buna calitate.

Imprimarea digitala este o tehnica moderna folosita in mod obisnuit pentru orice tip de display print, incepand de la afise si bannere publicitare, pana la POSM Display.

Orice display print trebuie trebuie sa fie atragator pentru clienti. O tipografie specializata in display print calitativ te va ajuta sa lasi o prima impresie deosebita.

Este indicat sa alegi un producator de display print de incredere, care ofera diverse optiuni de imprimare pentru a-ti satisface nevoile. Daca vrei sa beneficiezi de printuri calitative, alege o tipografie care ofera solutii creative si rentabile pentru print display.