Bucurestiul este cel mai mare oras al Romaniei, este capitala tarii, si locatia in care sosesc in fiecare saptamana cateva mii de turisti. Cei mai multi dintre acestia, aleg sa ne viziteze capitala pe timpul verii, insa trebuie sa recunoastem ca in fiecare luna din an, exista straini dar si romani din strainatate si nu numai, care viziteaza Bucurestiul.

Cei care sosesc pentru prima data in capitala, cu siguranta se gandesc ca este dificil sa se descurce plimbandu-se de la un obiectiv turistic la altul cu mijloacele de transport in comun, cu taxi nu prea au incredere, asa ca opteaza pentru inchirierea unei masini.

Cei mai multi turisti, cauta price rent a car Bucuresti services, pentru a gasi online, cele mai bune servicii de rent a car din capitala, la preturi atractive.

Exista multe companii rent a car in capitala, iar acest lucru este firesc, raportandu-ne la populatia capitalei, insa nu toate companiile sunt capabile sa faca fata cerintelor clientilor.

De exemplu, Premier Rent a Car, este o companie renumita in capitala, spre care isi indreapta atentia atat turistii, cat si locuitorii Bucurestiului. Compania are marele avantaj, ca dispune de o flota auto cu adevarat fabuloasa.

Practic, cei care cauta servicii rent a car in Bucuresti, la Premier Rent a Car, isi gasesc masina perfecta pentru inchiriere. Cei care doresc SUV-uri, au posibilitatea de a calatori in Bucuresti la volanul unui model BMW X6, sau pot opta pentru un model Q7 de la Audi. Altii, aleg sa conduca prin capitala un model Volkswagen Touareg.

Exista persoane care sunt pasionate de masinile elegante, asa ca pot opta pentru un model de la Mercedes, cum ar fi C Klasse Automat sau E Klasse Automat, insa si un model BMW 525 X DRIVE se incadreaza in cerintele clientilor pretentiosi.

Spre modelele enumerate anterior, isi indreapta atentia si oamenii de afaceri care sosesc pentru cateva zile in Bucuresti, si care atunci cand au nevoie sa ajunga la diferite intalniri de afaceri, conduc un asemenea bolid.

Exista insa si turisti care nu dispun de un buget foarte mare, motiv pentru care, isi doresc masini de inchiriat ieftine, si care sa consume si putin carburant, iar modele precum Ford Fiesta, Opel Astra, Seat Leon sau Volkswagen Golf, reprezinta alegeri foarte bune.

Toate aceste modele de autoturisme fac parte din flota auto a companiei Premier Rent a Car, iar acestea sunt doar cateva dintre exemple.

Pentru cei care sosesc in grupuri de 5-6 sau pana la 8 persoane, compania anterior mentionata, are masini de inchiriat precum Mercedes Vito sau Renault Trafic Passenger.

Dupa cum se poate vedea, discutam despre o companie rent a car din capitala, care dispune de o flota auto impresionanta. Nici nu este de mirare faptul ca foarte multi turisti, oameni de afaceri sau locuitori ai capitalei care au nevoie sa inchirieze o masina, isi indreapta atentia spre serviciile firmei.

Oamenii care intentioneaza sa inchirieze o masina de la aceasta companie, trebuie sa cunoasca unele detalii foarte importante, iar in continuare veti afla despre ce este vorba. Acest lucru este valabil atat pentru turisti, cat si pentru locuitorii capitalei sau pentru oamenii de afaceri, in conditiile in care doresc sa devina clientii companiei.

Asadar, un prim lucru pe care trebuie sa il cunoasca toti cei care cauta servicii rent a car, si doresc sa inchirieze de la Premier Rent a Car o masina, este ca trebuie sa plateasca o anumita garantie pentru fiecare masina.

In conditiile in care sa zicem, autoturismul BMW X6, este cel mai scump de inchiriat, este firesc ca si suma pe care oamenii trebuie sa o plateasca drept garantie pentru a inchiria aceasta masina, sa fie mai mare decat atunci cand acestia inchiriaza un model Ford Fiesta de exemplu, sau un model Ford Focus.

In ceea ce priveste banii pe care persoanele care devin cliente ale firmei rent a car, ii lasa drept garantie in schimbul masinii, facem precizarea ca acestia pot fi recuperati, daca predau masina in stare perfecta, la fel cum au si preluat-o.

Referitor la costurile pe care clientii trebuie sa le plateasca pentru a inchiria o masina, trebuie facuta precizarea ca atunci cand acestia inchiriaza o masina pentru o perioada mai scurta de timp (1-4 zile), taxa pe zi va fi mult mai mare decat atunci cand vor inchiria masina pentru +31 de zile.

Acest lucru se aplica in cazul tuturor masinilor pe care firma rent a car le pune la dispozitia clientilor. De-asemenea, mai trebuie sa amintim faptul ca firma de servicii rent a car, le ofera clientilor posibilitatea de a a parcurge cati kilometri doresc cu masina, fara a plati taxe suplimentare, iar mai mult decat atat, clientii beneficiaza si de servicii de asistenta 24/7, din partea companiei.

Tinand cont de toate aceste detalii, este lesne de inteles de ce oamenii care cauta masini de inchiriat in capitala, aleg Premier Rent a Car.