Poate una dintre cele mai interesante caracteristici din Anstrex este instrumentul de implementare a paginii de destinatie. Pentru orice non-coders, acest lucru  va economisi o gramada de timp si va va oferi pagini de destinatie care pot concura cu cei mai mari competitori.

Daca stiti cum sa codati, este totusi un mod foarte eficient de a desfasura paginile dvs. de destinatie si de a reduce cantitatea de lucru necesara. Este o modalitate atat de interesanta nu doar pentru a pute asa spionati concurentii, ci si pentru a le replica in propriile campanii, incat suntem surprinsi ca nimeni nu s-a gandit pana acum.

Ganditi-va tot timpul la cat veti economisi la plata dezvoltatorilor sau la codificarea manuala a propriei lucrari de la zero!

Cu toate acestea, un cuvant de precautie – nu va bazati doar pe utilizarea paginii de destinatie a unui concurent pentru a obtine succes.

Vei dori totusi sa aplici teste split si sa-ti optimizezi paginile. Asadar, utilizati acest instrument pentru a incepe, nu pentru a plagia campaniile concurente.

Deoarece acest instrument se descarca in fundal, de asemenea, nu trebuie sa asteptati sa se finalizeze si puteti continua alte cautari in timp ce functioneaza magic.

Puteti accesa orice moment downloaderul web dand clic pe pictograma profilului dvs. si selectand Webpage Downloader din meniul derulant.

Acolo veti vedea o lista cu toate descarcarile dvs. in ultimele 24 de ore.

Orice descarcari facute inainte de aceasta sunt eliminate automat din sistem.

In mod ideal, ar fi bine sa primiti o notificare despre acest lucru, deoarece este usor de uitat cand ati dat clic pentru a descarca o anumita pagina.

Acestea fiind spuse, am descoperit ca a fost nevoie de doar cateva secunde pentru a descarca fiecare pagina. Deci nu trebuie sa astepti mult timp pentru a-ti vedea fisierele.Apoi, dati clic pe butonul Editare din pagina selectata pe care doriti sa o utilizati.

Aceasta parte este super misto! Anstrex vine cu un editor WYSIWYG incorporat pentru a face modificari la pagini din zbor.

Puteti edita pagina cu instrumentele disponibile si alegeti sa editati toate linkurile, sa editati JS si sa gasiti si sa inlocuiti copii pentru a se potrivi cu ofertele proprii.

De asemenea, puteti edita fisierul sursa daca doriti sa consultati mai detaliat codul.

Daca veti face acest lucru, asigurati-va ca eliminati toate linkurile de pe pagina. In caz contrar, aceasta va duce imediat inapoi la agentul de publicitate original!

Dupa ce sunteti multumit de pagina si ati pus toate linkurile proprii catre ofertele dvs. de afiliere, selectati pasul de optimizare pentru a minifica imaginile, CSS si JavaScript, pentru a face pagina dvs. sa functioneze mai rapid.

Lasati instrumentul sa faca treburile sale si poate va luati o cafea in timp ce asteptati completarea instrumentului de optimizare. Se va face inainte de a va intoarce si in functie de dimensiunea paginii, este posibil sa gasiti fisierele gata de a fi publicate.

In continuare, aveti doua optiuni:

  • Descarcati Zip
  • Implementati fisierele pe serverul dvs.

Pentru optiunea de descarcare a fisierelor, pur si simplu incarcati aceste fisiere pe propriul dvs. Server.

Pentru optiunea de implementare, va trebui sa dati clic pe Gestionati conturile serverului din meniul derulant pictograma profilului pentru a le configura. Pentru a face acest lucru, mergeti inainte si dati clic pe Adaugare cont nou si introduceti datele de acreditare AWS, inclusiv id-ul Amazon S2, impreuna cu cheia de acces.

Accesati fisierele de ajutor daca aveti nevoie de asistenta pentru a gasi si configura acest lucru in contul dvs. AWS. Dupa ce aceasta este implementata pe server, trebuie doar sa dati clic pe link pentru a accesa pagina. Pentru mai multe informatii accesati Anstrex group buy.