Desi masajul erotic nuru nu este unul dintre cele mai cunoscute, acesta devine din ce in ce mai popular, deoarece are o experienta multisenzoriala unica care incepe de la pregatirea masajului nuru in sine pana la sfarsitul sesiunii, obtinand o sensibilitate extrema, impreuna cu senzualitatea si cel mai pasional erotism care poate fi savurat.

Daca vrei sa afli toate detaliile despre ce este un masaj nuru, pregatirea acestuia, in ce consta, precum si beneficiile pe care le are pentru corpul si mintea ta, iti vom spune pas cu pas acele detalii care pot fi interesante intr-unul dintre cele mai relaxante si incitante masaje erotice pe care le poti experimenta.

Intra pe Goldtantriclondon.com, pentru detalii.

Pregatirea masajului nuru

In masajele erotice nuru, este esential ca o serie de pasi initiali sa poata fi urmati inainte de a efectua tehnicile tantrice profesionale pe care maseuzele erotice urmeaza sa le efectueze pe receptorul masajului.

Originea masajului nuru este japoneza, cu o multime de beneficii pe care le vom anunta mai tarziu. Este una dintre cele care aduce mai multe senzatii receptorului masajului, deoarece este posibil sa se combine toate placerile datorita diferitelor tehnici tantrice pe care maseuza le va efectua si care il fac pe utilizator transportat intr-un climat de pasiune, senzualitate si, mai presus de toate, realizand ca se poate deconecta in timpul in care sesiunea dureaza.

Ca in orice masaj relaxant sau senzual, pregatirea locului in care se desfasoara aceasta activitate este un pas foarte important, deoarece va ajuta clientul sa se relaxeze, sa simta ca se afla intr-un loc confortabil si, in acest fel, mintea lui faciliteaza mult mai mult deconectarea problemelor pentru a se concentra direct asupra miscarilor pe care maseuza urmeaza sa le efectueze asupra corpului sau, ceea ce face ca, in acest fel, excitarea lor se dubleaza sau chiar se tripleaza, simtindu-se mai mult excitati.

 Pregatire

Pentru prepararea masajului nuru, este necesar mai intai un mediu cu o lumina slaba si relaxanta, astfel incat sa poata oferi intimitate in acest masaj sensibil pentru barbati.

Pe de alta parte, ar trebui sa cautati muzica relaxanta, astfel incat persoana sa se poata deconecta, ascultand sunete zen care pot ajuta corpul sa se detensioneze datorita diferitelor melodii care vor insoti fiecare tehnica a maseuzei.

Pe de alta parte, si nu mai putin important, masajele nuru se caracterizeaza prin denumirea lor de nuru care ar putea fi tradusa ca alunecoasa… cum obtii acest sentiment alunecos? Ei bine, cu uleiuri esentiale speciale care, pe langa hidratarea pielii, avand un parfum foarte senzual si indraznet, au proprietatea ca ajuta tehnicile corp-corp ale maseuzei sa fie mai placute si sa te faca sa te simti mai bine.

In masajul nuru predomina senzatiile si din acest motiv, in multe centre de masaj erotic, inainte de a incepe sedinta, ca pregatire pentru bucuria care urmeaza sa fie traita, clientului i se permite un dus erotic cu maseuza, in care amandoi vor ajunge sa se cunoasca mai intim si apoi sa cedeze loc masajului sensibil care va fi experimentat.

Ce beneficii ofera masajul, pentru minte?

Daca masajele profesionale nu sunt realizabile din punct de vedere financiar, va poate ajuta sa cereti partenerului sa va faca masaj. Chiar si un masaj usor de 3 minute inainte de a merge la culcare poate face diferenta.

Atenueaza simptomele bolilor si bolilor cronice:

Persoanele care sufera de boli si boli cronice se confrunta, de asemenea, cu un nivel mai ridicat de stres. Stresul crescut poate agrava starea cronica care, la randul sau, poate duce la si mai mult stres, toate creand un cerc vicios. Desi nu s-a dovedit ca terapia prin masaj vindeca  boala, s-a descoperit ca imbunatateste calitatea vietii pentru multi indivizi.

De exemplu, copiii cu cancer care fac masaj regulat vor avea efecte secundare reduse de la tratamentul lor impotriva cancerului, cum ar fi reducerea durerii, anxietatii si depresiei. Acest lucru are avantajul suplimentar de a plasa copilul intr-o stare psihologica si fiziologica mai buna pentru a-si lupta mai bine cu boala.

Creste-ti fericirea generala:

Se stie ca terapia prin masaj scade stresul, scade anxietatea si reduce iritabilitatea. Odata cu cresterea serotoninei si a dopaminei din creier, combinatia acestor efecte duce la un individ mai fericit. A fi o persoana mai fericita poate avea un numar infinit de efecte asupra vietii personale si a celor din jur.

Desi programarea mesajelor regulate nu este plauzibila din punct de vedere financiar pentru toata lumea, ar trebui sa fie luata in considerare cu atentie pentru persoanele care cauta o modalitate holistica de a-si imbunatati sanatatea mintala.

Alegeti sa faceti masaj in saloane specializate si cititi inainte care sunt serviciile oferite. Astfel veti reusi cu siguranta sa obtineti cele mai bune rezultate, fara sa va fie teama ca terapeutul nu va face ceea ce va asteptati de la un masaj de calitate.