In viata, ne putem confrunta cu tot felul de situatii, iar de multe ori este posibil sa avem nevoie de o anumita suma de bani pentru a putea face fata problemelor, bani insa pe care nu ii avem la dispozitie.

Daca va aflati si dvs. in aceasta situatie, cel mai probabil va intrebati cum se poate proceda in acest caz, pentru a face rost de bani in cel mai scurt timp posibil, astfel incat problemele sa fie rapid rezolvate.

Ei bine, fara doar si poate, cea mai simpla solutie de a obtine banii de care aveti nevoie, fara a mai fi necesar sa solicitati ajutorul cunostintelor sau al familiei, este de a trece pragul unei case de amanet, cu scopul de a obtine un imprumut.

Un imprumut de la o casa de amanet se obtine mult mai simplu si mai rapid decat un imprumut de la o alta institutie financiara nebancara, sau chiar decat de la banca. Aceste institutii ofera imprumuturi, dar trebuie sa prezentati o adeverinta de venit sau o adeverinta de la locul de munca, si este necesar sa asteptati cateva zile pentru a vi se aproba dosarul.

Nu este totul atat de simplu precum pare, in ceea ce priveste obtinerea unui astfel de imprumut. In plus, veti avea de platit rata lunara pe o perioada determinata de timp, ceea ce cu siguranta nu va avantajeaza.

Atunci cand doriti insa sa obtineti un imprumut de la o casa de amanet, vestea buna este ca nu aveti nevoie de adeverinta de venit, nu aveti nevoie de alte documente in afara de cartea de identitate (necesara pentru intocmirea contractului de amanet).

Trebuie doar sa va prezentati la sediul casei de amanet, si sa aveti asupra dvs. bunurile pe care doriti sa le amanetati, acestea vor fi rapid evaluate, iar daca suma de bani care va este oferita in schimbul acestora va este pe plac, puteti semna contractul de amanet, care se va intinde pe o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, dar care se va putea extinde la cererea dvs., daca nu reusiti sa va platiti datoria in cele 30 de zile.

Puteti alege sa amanetati una sau mai multe bijuterii intr-o casa de amanet Vitan, iar in functie de gramajul acestora si in functie de numarul de karate al aurului, veti primi o suma de bani. In ceea ce priveste amanetarea bijuteriilor, casele de amanet primesc atat bijuterii din aur alb, cat si bijuterii din aur galben, argint, platina sau bijuterii cu pietre.

Puteti opta de-asemenea pentru amanetarea telefoanelor, a calculatoarelor si laptopurilor, a televizoarelor sau a altor dispozitive electronice. Casele de amanet Vitan sunt dispuse sa primeasca si asemenea bunuri drept garantie din partea clientilor, atunci cand acestia au nevoie de un imprumut rapid.

Ba chiar mai mult, in cazul in care suma de bani solicitata este una foarte mare, se poate opta chiar si pentru amanetarea masinii, insa in acest caz sunt necesare documentele masinii (cartea masinii si talonul acesteia), cartea de identitate a proprietarului, si copie dupa Certificatul de inregistrare al firmei in Registrul Comertului, in cazul in care masina este detinuta de o firma.