Ceasurile de mana sunt accesorii indragite atat de catre femei, cat si de catre barbati. Daca femeile au si alte preferinte atunci cand vine vorba despre bijuterii, in ceea ce ii priveste pe barbati, acestia isi indreapta mai intai de toate atentia spre ceasuri de mana de lux.

Probabil va intrebati care sunt cele mai indragite branduri de ceasuri de mana de lux pentru barbati, motiv datorita caruia, vom aborda acest subiect in randurile care urmeaza.

Exista asadar care sunt fani ai ceasurilor Rolex, dar exista si alti producatori de ceasuri de mana, care scot pe piata diferite modele, unele mai interesante si mai luxoase decat altele. Iata ce alte preferinte au barbatii atunci cand vine vorba despre asemenea accesorii de lux.

Patek Philippe Calatrava

Primul ceas barbatesc produs si scos pe piata de catre Patek Philippe in numar mare, a fost numit „Calatrava”, un ceas din anul 1932.

Acesta model de ceas a primit primul numar de referinta 96, si initial fiind echipat cu o miscare manuala de vant de 12″. Referinta 96 a fost ulterior scoasa pe piata avand multe cadrane diferite.

Dat fiind faptul ca afost admirata de catre multi fani ai ceasurilor de mana de lux, referinta 96 Calatrava a fost produsa timp de 30 de ani, inainte de a fi inlocuita de referinta 3796.

Referinta 3796, este clasicul Patek Philippe, care este produs si astazi, dar sub referinta 5196. De precizat insa este faptul ca ceasul a crescut la diametrul de 37mm; iar in clipa de fata puteti alege un asemenea ceas care are referinta 5926 si care este dotat cu un calibru automat.

Omega De Ville Trésor

Iesind in evidenta datorita carcasei sale subtiri si clasice dein aur, linia Trésor a aparut pe piata pentru prima oara, fiind prezentata de Omega in anul 1949. Omega a lansaat in acele timpuri un ceas de dans clasic, specific barbatilor. Originalul Trésor care avea 37,5 mm in diametru, era considerat in vremea respectiva ca fiind un ceas supradimensionat.

La aproape 50 de ani mai tarziu, De Ville Trésor a fost aparut din nou pe piata, fiind echipata cu una dintre cele mai avansate miscari coaxiale concepute de Omega pana la momentul actual. Omega Trésor este precazut cu o carcasa lustruita si eleganta, motiv pentru care este considerat a fi un ceas de dans ideal.

Foarte multe personalitati detin in clipa de fata un asemenea ceas, iar George Clooney de exemplu, a fost vazut purtand acest model de ceas chiar in ziua nuntii sale.

Tutima Cronograf Militar Lemania

Datorita faptului ca are o istorie bogata in furnizarea ceasurilor catre Fortele Aeriene germane, nu putem sa nu amintim si in lista noastra cu ceasuri barbatesti de lux, ceasurile Tutima din Lemania.

Aceste ceasuri sunt prevazute cu o bratara metalica, insa puteti alege un asemenea ceas care sa fie prevazut si cu o curea din piele.

Vacheron Constantin Traditionnelle

Nu foarte multi producatori de ceasuri se pot mandri cu un istoric bogat in a produce ceasuri frumoase si luxoase precum Vacheron.

Initial avand denumirea de “Patrimonia Traditionnelle”, in timp ce acum cunoscuta sub denumirea de “Traditionnelle”: este o gama care reflecta traditiile Genevan Haute Horlogerie, si cuprinde un numar limitat de ceasuri traditionale fine.

Indiferent ca sunteti fani ai ceasurilor de mana simple sau complicate, Vacheron este un producator de top de pe piata, care are un ceas potrivit nevoilor dvs. in gama clasica de ceasuri.

Breguet Classique 5157

In conditiile in care brandul are unul dintre cele mai vechi si mai respectate nume din ceasornicarie, Classique este emblematic pentru designul elegant si clasic al lui Breguet.

Modelul Breguet Classique 5157 a aparut pe piata si a fost prezentat pentru prima data la targul de ceasuri Baselworld in anul2005, ca fiind un ceas de moda pentru barbati, foarte subtire.

Classique 5157 este cel care a aparut in locul modelului 5130. De fapt, intre aceste doua modele de ceasuri exista diferente foarte mici.

Daca va intereseaza sa aflati mai multe detalii, precizam faptul ca trasaturile definitorii ale Classique 5157 sunt designul fabulos, dar si un cadran frumos de ghilotina de argint; caracteristici care fac din acest accesoriu, unul dintre cele mai frumoase ceasuri clasice.

Acestea sunt in mare parte cateva exemple de modele de casuri pentru barbati, spre care isi pot indrepta atentia barbatii. Cei care isi doresc un astfel de model de ceas, pot accesa https://www.casa-amanet.com/cumparamceasuri, pentru a vedea daca nu cumva casa de amanet detine asemenea accesorii.

Multe persoane isi vand ceasuile caselor de amanet atunci cand au nevoie de bani, iar mai apoi acestea scot la vanzare ceasurile pentru a obine profit, dar pe care le vand oricum la preturi atractive pentru fiecare buzunar.

Deci, tinand cont de aceste detalii, puteti cauta oricand, un ceas de mana elegant, la o casa de amanet.