Oricine a avut vreodata parte de un masaj bun la https://www.goldtantriclondon.com/  cunoaste sentimentul de relaxare pe care il poate aduce. Arta masajului erotic devine din ce in ce mai populara, deoarece beneficiile pe care le ofera sunt de netagaduit. Iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa va ganditi sa il incercati:

Creste increderea in sine

Din cauza timiditatii sau a lipsei de incredere in corpul nostru, constiinta de sine se strecoara si ne face sa ne simtim vulnerabili sau sa nu meritam nimic din ceea ce priveste corpul sau pielea noastra.

Masajul erotic poate ajuta la deschiderea corpului intr-un mod care ofera incredere in sine, constientizarea ca „sunt aici”.

O combinatie de masaj erotic si yoga poate fi una dintre cele mai eficiente modalitati de a creste stima de sine.

Rasfata-te cu libertatea placerii sexuale

Masajul erotic te ajuta sa-ti intelegi interesele sexuale prin utilizarea tehnicilor de relaxare care functioneaza cel mai bine pentru tine; vei descoperi bucuriile sexului erotic.

Sentimentele si toate senzatiile frumoase si energia care curge prin corpul tau atunci cand primesti un masaj erotic te ajuta sa te concentrezi si sa te relaxezi corect.

Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra ta, facandu-te sa te simti mai intim cu partenerul tau si sa te bucuri de o experienta sexuala mai extinsa.

Relaxare si energie

Un masaj erotic bun relaxeaza si elibereaza energie in corpul tau, ajutandu-te sa te simti mai calm si mai relaxat.

Masajul erotic este un fel de tehnica de relaxare folosita pentru a aduce o persoana intr-un fel de stare alterata de constiinta.

Aceste stari modificate sunt esentiale in provocarea excitarii sexuale si fac persoana sa se simta relaxata.

Stimularea provocata de masajul erotic te face sa te simti mai relaxat, precum si sa ai o minte calma.

Ajuta la imbunatatirea sanatatii muschilor si articulatiilor

Masajul erotic te poate ajuta sa iti imbunatatesti sanatatea muschilor si articulatiilor, scapand de celulele moarte si promovand cresterea de noi celule.

De asemenea, ajuta la detoxifierea organismului de deseuri, cum ar fi sangele, sebumul, acidul lactic din organism si, de asemenea, ajuta la revitalizarea pielii.

Multi oameni care au studiat efectele masajului erotic au descoperit ca acesta iti imbunatateste somnul, starea de spirit si sanatatea generala.

De asemenea, elibereaza hormoni precum estrogen, cortizol si oxitocina. Ajuta la slabirea muschilor stransi si ajuta la restabilirea tonusului si elasticitatii acestora.

Amelioreaza insomnia

Daca ai probleme cu somnul sau ai insomnie constanta/frecventa, atunci un masaj erotic ar putea fi raspunsul la intrebarea ta.

Oboseala si stresul sunt principalele motive pentru care adormim. Atingerea ritmica si repetitiva a spatelui, a muschilor mici si a altor zone ale corpului poate ajuta la ameliorarea insomniei.

Relatie mai buna cu partenerul

Problemele de relatie pot aparea in aproape orice relatie, iar relatiile romantice, in special, pot fi tensionate din cauza emotiilor intense si a sentimentelor puternice.

Un masaj poate ajuta la dizolvarea tensiunii dintre voi doi.

Un masaj erotic nu numai ca iti ofera energia de care ai nevoie pentru a face sex mai bun, dar te ajuta si sa construiesti comunicarea mentala si fizica necesara pentru a depasi toate provocarile tale.

Nu numai ca iti ofera o noua perspectiva asupra vietii tale intime, dar iti poate oferi si sentimente pozitive fata de partenerul tau.

Tantrele si legaturile lor cu alte aspecte religioase

Problema originilor Vajrayana timpurie a fost abordata de diversi savanti. David Seyfort Ruegg a sugerat ca tantra budista a folosit diverse elemente ale unui „substrat religios pan-indian” care nu este in mod specific budist, Shaiva sau Vaishnava .

Potrivit lui Alexis Sanderson , diferite clase de literatura Vajrayana s-au dezvoltat ca urmare a curtilor regale care sponsorizeaza atat budismul, cat si shiivismul.  Relatia dintre cele doua sisteme poate fi vazuta in texte precum Mañjusrimulakalpa , care mai tarziu a ajuns sa fie clasificat in Kriya tantra si afirma ca mantrele predate in tantrele Shaiva, Garuda si Vaishnava vor fi eficiente daca sunt aplicate de budisti, deoarece acestea toate au fost predate initial de Manjushri .

Alexis Sanderson observa ca tantrele Vajrayāna Yogini se bazeaza pe larg din materialul prezent si in tantrele Shaiva Bhairava clasificate ca Vidyapitha . Comparatia dintre ele de catre Sanderson arata similitudini in „proceduri rituale, stil de respectare, zeitati, mantre, mandale, imbracaminte rituala, accesorii Kapalika precum castroanele cu cranii, terminologie specializata, gesturi secrete si jargonuri secrete. Exista chiar imprumuturi directe de pasaje din textele Shaiva. .” Sanderson ofera numeroase exemple, cum ar fi Guhyasiddhi din Padmavajra, o lucrare asociata cu traditia Guhyasamaja , care prescrie actionarea ca un guru Shaiva si initierea membrilor inSaiva Siddhanta scripturi si mandale.  Sanderson spune ca textele Samvara Tantra au adoptat lista pitha din textul Shaiva Tantrasadbhava , introducand o eroare de copiere in care o zeitate a fost confundata cu un loc.